Ο Ριχάρδος της πολιτικής

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Πριν μερικές μέρες βγήκε στην επιφάνεια ένα ‘χρυσό σκάνδαλο’ με κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού.

Γνωστός τηλεοπτικός κοσμηματοπώλης εκμεταλλευόμενος τη δύσκολη οικονομική κατάσταση των Ελλήνων κατάφερε να μαζέψει όλο τον χρυσό της Ελλάδας δίνοντας ‘ψίχουλα΄ στους εξαθλιωμένους Έλληνες που έφτασαν σε αυτήν την κατάσταση για μια αξιοπρεπείς διαβίωση.

Πουλήσαν την περιουσία τους όσο όσο και αποχωρίσθηκαν αντικείμενα όχι μόνο οικονομικής αλλά και συναισθηματικής αξίας.

Ακούγοντας όλα αυτά μου ήρθε στο μυαλό ο πρωθυπουργό μας. Σαν ένας σύγχρονος ‘Ριχάρδος της πολιτικής’ μάζεψε όλο το ‘χρυσό’ των Ελλήνων (φόρους, συντάξεις, κλπ) και έρχεται τώρα στην Βουλή να μας ανακοινώσει Φοροελαφρύνσεις και επιδόματα μοιράζοντας ‘ψίχουλα’ στο λαό (μέρισμα, επιδόματα).

Πήρε 10 από τον ταλαιπωρημένο Ελληνικό λαό και δίνει 1. Εύγε!!!!

Με εκτίμηση
Γκαντέλας Ευθύμιος
Μsc Γεωπόνος

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δεν αναφέρεσαι στον τρόπο διαχείρισης της εξουσίας από την ΝΔ , με στόχο τη μεθοδευμένη, μαζική και συστηματική υπεξαίρεση και διασπάθιση του δημοσίου χρήματος. Προσπαθείς να συνδυάσεις τη δημοκρατική φρασεολογία με τις ολιγαρχικές ιδέες.. Η δύναμη της μπαρούφας είναι ακατανίκητη, όταν συνδυάζεται με αμάθεια, συμφέρον και ξερωλισμό, παράγει πάντοτε ένα πολύ εκρηκτικό μείγμα που αποσκοπεί στη δολοφονία της κριτικής σκέψης. Ο κοινωνικός και πολιτικός ορίζοντας σου είναι σκοτεινός όπως και ο καθοδηγητής σου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ