Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Καλαμπάκα για έργα φυσικού αερίου

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Για την ομαλή, εύρυθμη, απρόσκοπτη και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων, την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση του κοινού και στην ομαλή εκτέλεση και πρόοδο των εργασιών παροχής φυσικού αερίου, στην πόλη της Καλαμπάκας η Αστυνομία αποφάσισε την προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας τροχοφόρων οχημάτων κατά το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 13/05/2019 έως Παρασκευή 17/05/2019 και κατά τις ώρες 07:00΄ έως 15:00΄:

– Στην οδό 25ης Μαρτίου στο τμήμα αυτής που περιλαμβάνεται μεταξύ των οδών Ε. Βλαχάβα και Οδ. Ράμμου,

– Στην οδό Ηπείρου στο τμήμα αυτής που περιλαμβάνεται μεταξύ των οδών Μακεδονίας και
Πραξιτέλους

– Στην οδό Α. Μανδάλου,

– Στην οδό Αγ .Βαρβάρας και

– Στην οδό Αριστείδου.

Την προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας τροχοφόρων οχημάτων κατά το χρονικό διάστημα
από Δευτέρα 13/05/2019 έως Τρίτη 14/05/2019 και κατά τις ώρες 07:00΄ έως 15:00΄:

-Στην οδό Τρικάλων και συγκεκριμένα στα τμήματα αυτής από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Ι. Δημουλά έως το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Αγ. Στεφάνου.

-Στην οδό Χ. Τρικούπη και συγκεκριμένα στα τμήματα αυτής από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Τρικάλων έως το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Δεληγιάννη.

– Στην οδό Δεληγιάννη από τη διασταύρωση αυτής με την οδό Πίνδου έως διασταύρωση με την οδό Χ. Τρικούπη.

Την προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας τροχοφόρων οχημάτων κατά το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 13/05/2019 έως Πέμπτη 16/05/2019 και κατά τις ώρες 07:00΄ έως 15:00΄ στην οδό Γ. Κονδύλη στο τμήμα αυτής που περιλαμβάνεται μεταξύ των οδών Σοφοκλέους και Ε. Βλαχάβα.

Με μέριμνα και ευθύνη του υπεύθυνου των εργασιών, θα επιτρέπεται επί της οδού Τρικάλων, για το παραπάνω διάστημα, η διέλευση των Τουριστικών Λεωφορείων και οχημάτων τροφοδοσίας. Μετά το πέρας των εργασιών η οδός να δίνεται κανονικά στην κυκλοφορία, ενώ η εταιρεία να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων και των πεζών κατά τη διάρκεια πραγματοποίησης αυτών, με την τοποθέτηση κατάλληλων σημάτων κατακόρυφης σήμανσης, καθώς και πληροφοριακών πινακίδων προς ενημέρωση των οδηγών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ