Πανελλήνια διάκριση για τους μαθητές Βοηθών Φαρμακείου της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Λάρισας

-

Το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό που διοργάνωσε το Βρετανικό Συμβούλιο με θέμα «Δεξιότητες Ζωής: Αναπτύσσοντας Κοινωνικούς Επιχειρηματίες» κέρδισε η πενταμελής ομάδα των μαθητών της ΕΠΑΣ Μαθητείας ΟΑΕΔ Λάρισας στην ειδικότητα «Βοηθός Φαρμακείου».

Ο διαγωνισμός διεξήχθη την Τρίτη 8 Μαΐου, στο INNOVATHENS, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.

Η πενταμελής ομάδα της ΕΠΑΣ Μαθητείας Λάρισας παρουσίασε την πρότασή της για δημιουργία Κοιν.Σ.Επ. με την επωνυμία «Εταιρεία ενημέρωσης & προστασίας του πλούσιου βιότοπου των γύρω βουνών της Θεσσαλίας σε βότανα-φαρμακευτικά & αρωματικά φυτά και χρήση αυτών».

Τα καινοτόμα επιχειρηματικά χαρακτηριστικά της πρότασης, η επάρκεια του επιχειρηματικού σχεδίου, η συνάφεια της επιχειρηματικής ιδέας με την ειδικότητα που φοιτούν οι μαθητές, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου που κατοικούν και πάνω απ’ όλα η διεθνής αναγνωρισιμότητα του Ολύμπου και η φήμη που περιβάλλει το βουνό των θεών, εντυπωσίασαν την κριτική επιτροπή και έφεραν τους μαθητές Κάζια Αλεξάνδρα, Κάλια Βιόλα, Πλάκα Ναζίν, Σερέτη Δημήτρη, Φαλάρα Παναγιώτα της ΕΠΑΣ Λάρισας στην πρώτη θέση με έπαθλο μια επιταγή 1000 €.

Η  διοίκηση του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού συγχαίρει την πενταμελή  ομάδα των μαθητών της ΕΠΑΣ Μαθητείας ΟΑΕΔ Λάρισας, τη διεύθυνση του Σχολείου και τους εκπαιδευτικούς που συνέβαλαν στην προσπάθεια αυτή και δεσμεύεται ότι θα ενισχύσει µε κάθε δυνατό τρόπο, αντίστοιχες πρωτοβουλίες και ενέργειες μαθητών, καταρτιζοµένων και εκπαιδευτικών, των εκπαιδευτικών δομών του ΟΑΕ∆.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ