Την βασιλόπιτα έκοψε ο Σύλλογος «Παπα-Θύμιος Βλαχάβας»

Την Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψαν στο Δημοτικό Σχολείο Βλαχάβας τα μέλη και οι φίλοι του Πολιτιστικού Συλλόγου Βλαχάβας «Παπα-Θύμιος Βλαχάβας».

Την πίτα ευλόγησε και έκοψε μαζί με την πρόεδρο του Συλλόγου Δήμητρα Μησιάρη ο εφημέριος του χωριού π. Δημήτριος Ντιναπόγιας.

Η πρόεδρος αφού ευχαρίστησε όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία.

Στη συνέχεια το λόγο πήραν: Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βλαχάβας Γιώργος Ντιναπόγιας, οι υποψήφιοι Σύμβουλοι με τον συνδυασμό του Λευτέρη Αβραμόπουλου Αγγελική Μπαντέκα και Νικόλαος Τσεκούρας και ο υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων με το ΣΥΡΙΖΑ συντοπίτης μας Γιώργος Τσιάκαλος.

Επίσης στην κοπή πίτας μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν οι υποψήφιοι Σύμβουλοι με τον συνδυασμό του Λευτέρη Αβραμόπουλου: Άννα Μπαρμπαρούση, Ελισσάβετ Μπάτζιου, Τριαντάφυλλος Μπάος και Χρήστος Χαρμπέας.

Μετά τους χαιρετισμούς μοιράστηκαν σε όλους οι πεντανόστιμες παραδοσιακές πίτες που έφτιαξαν για άλλη μια χρονιά οι κυρίες του Συλλόγου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ