Σύλλογος Θεόπετρας: Επιτυχημένος ο τελευταίος χορός του απερχόμενου Προέδρου Δημήτρη Παπακώστα

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Αρκετός ήταν ο κόσμος που βρέθηκε απόψε στο κέντρο Royal Palace για τον ετήσιο χορό του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Θεόπετρας, ο οποίος πραγματοποιήθηκε σε ένα κομβικό σημείο για την ιστορία του Συλλόγου, καθώς είναι ο τελευταίος που προετοιμάστηκε και υλοποιήθηκε από τον απερχόμενο Πρόεδρο Δημήτρη Παπακώστα.

Ο κ. Παπακώστας είχε ενημερώσει τους συγχωριανούς του ότι θα αποχωρήσει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων μετά από τον ετήσιο χορό, και την απόφασή του αυτή την επανέλαβε και απόψε, ευχαριστώντας όλους όσοι στάθηκαν δίπλα του όλα αυτά τα χρόνια.

Το έργο του στα πολιτιστικά του τόπου μας είναι γνωστό και αναγνωρίζεται από όλους, κάτι που τόνισε και ο Δήμαρχος Μετεώρων Θοδωρής Αλέκος στον χαιρετισμό του, προσθέτοντας ότι ο κ. Παπακώστας μπορεί να αξιοποιηθεί και από τον Δήμο.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Θεόπετρας, Μάκης Γάτσιας, ο
μετά από τις ευχές ευχαρίστησε τη δημοτική Αρχή για τον καθαρισμό του ρέματος που περνά από το χωριό και συχνά πλημμυρίζει προκαλώντας ζημιές.

Την εκδήλωση άνοιξαν τα τρία χορευτικά τμήματα του Συλλόγου, που προετοιμάστηκαν κατάλληλα από τη χοροδιδασκάλισσα Σοφία Σταμπολίδου και στη συνέχεια τους παραβρισκόμενους διασκέδασε η ορχήστρα του Γιάννη Ζιάκου, ο οποίος έπαιξε με δέδα διαφορετικά κλαρίνα, με πίπιζα και με σαξόφωνο, στην έναρξη του προγράμματος. Στο τραγούδι ήταν η Ζέτα Λένα και ο Λάζαρος Σατραζέμης.

Παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Θώμος, Δημήτρης Κόττης, Δημήτρης Λύπας και Βασίλης Τσίκαρης κ.ά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ