Πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Μικέλη Χατζηγάκη στο Καστράκι Καλαμπάκας για την οικονομική και ενεργειακή κρίση

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Την οικονομική και ενεργειακή κρίση είχε ως θέμα η πρώτη μετεκλογική ομιλία του Μικέλη Χατζηγάκη στον Δήμο Μετεώρων.

Η ενδιαφέρουσα ανοιχτή ομιλία που πραγματοποιήθηκε στον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου Grand Meteora στο Καστράκι συγκέντρωσε πολύ κόσμο απ’ όλο το Δήμο Μετεώρων.

Με αφορμή την πρόσφατη ενεργειακή και πληθωριστική κρίση που ταλανίζει νοικοκυριά και επιχειρήσεις, ο κ. Χατζηγάκης αναφέρθηκε στις αιτίες και στις συνέπειες που προκάλεσαν την παγκόσμια αναταραχή σε οικονομίες και κοινωνίες.

Στη συνέχεια ανέλυσε τι έχει κάνει η κυβέρνηση μέχρι σήμερα, και κατέθεσε παράλληλα και τις δικές του προτάσεις μέσα από την εμπειρία του σε μεγάλες ενεργειακές και οικονομικές εταιρείες τους ιδιωτικού τομέα.

Ο Μικέλης Χατζηγάκης είναι σήμερα Διευθύνων Σύμβουλος της Hexicon Power που δραστηριοποιείται στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Πρόσφατα, διετέλεσε ως το νούμερο 2, στην θέση του COO, στην Βρετανική εταιρεία Cobblestone Energy με έδρα το Ντουμπάι.

Πιο πριν θήτευσε ως ανώτερο στέλεχος στην Alpha Bank στην στρατηγική των μη εξυπηρετούμενων δανείων. Επίσης, έχει εργαστεί ως οικονομικός σύμβουλος στην κορυφαία εταιρεία συμβούλων Boston Consulting Group (BCG), εστιάζοντας στον τομέα των τραπεζών και των χρηματοοικονομικών ιδρυμάτων.

Κατά τη διάρκεια της εργασίας του στην BCG συμμετείχε σε έργα στρατηγικής και οργανωτικής αναδιάρθρωσης των Ελληνικών συστημικών τραπεζών.

Τον κ. Χατζηγάκη προλόγισε ο δικηγόρος Ηλίας Νάνης, ενώ μετά το πέρας της ομιλίας ακολούθησε δεξίωση στο προαύλιο του ξενοδοχείου.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ