Συνέντευξη με τον Δημήτρη Νατσιό, Πρόεδρο του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος «Νίκη»

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2019 με ιδυτικό Πρόεδρο τον Δημήτρη Ιω. Νατσιό.

Όπως αναφέρεται στις ιδρυτικές αρχές της, η ΝΙΚΗ δεν ζητά ψήφο διαμαρτυρίας με στόχο ένα παροδικό βουλευτιλίκι λίγων εδράνων, αλλά στοχεύει ευθέως στην άνοδο στην εξουσία και στη νομοθετική ελαχιστοποίηση της κομματοκρατίας.

Ο κ. Νατσιός διακονεί την Παιδεία εδώ και 30 χρόνια ως μάχιμος δάσκαλος, σε σχολεία των Κυκλάδων και του Κιλκίς. Ανελλιπώς, εδώ και 25 χρόνια, γράφει άρθρα σε εφημερίδες του Κιλκίς, της Κατερίνης και σε διάφορα πανελλαδικά περιοδικά, του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου. Έχει εκδώσει 12 βιβλία, που πραγματεύονται, κυρίως, θέματα της Παιδείας. Επί μια δωδεκαετία, παρουσίαζε και είχε την επιμέλεια της εκπομπής «Γράμματα Σπουδάματα» στους τηλεοπτικούς σταθμούς «4Ε» και «Δίον τηλεόραση».

Τον διακρίνει η ασίγαστη φλόγα και η άδολη αγάπη για τα τιμαλφή του Γένους μας και το μέλλον των παιδιών μας, που τον ωθούν να «οργώνει» κάθε γωνιά της Ελλάδας με ομιλίες, για να αφυπνίσει σε θέματα Πίστεως και Πατρίδος.

Με αφορμή την πολιτική συγκέντρωση που διοργανώνει στα Τρίκαλα την Πέμπτη το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα «ΝΙΚΗ» (ώρα 19:30, αίθουσα «Αηδόνια», έναντι πάρκου Αγίου Γεωργίου) φιλοξενούμε την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που ακολουθεί με τον κ. Νατσιό:

H ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα «Νίκη» συμπληρώνει σύντομα τρία χρόνια από την ίδρυσή του. Θα ήθελα, κύριε Νατσιέ, να ξεκινήσω τη συνέντευξη ζητώντας σας αρχικά να κάνετε μία αναδρομή στα όσα προηγήθηκαν και σας ώθησαν στην ίδρυση του κόμματος.
Μέσα σε όλη τη θλιβερή κατάντια της Πατρίδας μας, μόνοι χαρούμενοι και βολεμένοι είναι οι μεγάλες συμμορίες της κομματοκρατίας. Πίσω από τις επιμέρους κομματικές τους μάσκες, κάθε ελεύθερα σκεπτόμενος πολίτης αντιλαμβάνεται ως κύριο υπεύθυνο ένα ενιαίο καρκινογόνο κατοχικό σύστημα, το «κόμμα των πολιτικών κομμάτων», που λειτουργεί με επικεφαλής αδίστακτους εντολοδόχους της παγκοσμιοποίησης, και με άμεσους συνεργούς τους βολεμένους των πελατειακών σχέσεων. Ηθικοί αυτουργοί στην κατρακύλα, πολλοί από εμάς που, με νοοτροπία παραλυμένου θύματος, παρακολουθούμε τις πισώπλατες μαχαιριές στην πατρίδα μας, στην κοινωνία μας, στις γειτονιές μας, αντιδρώντας μόνο ως μονάδες ή ως ανώνυμος ακομμάτιστος λαός. Καταντήσαμε να ζούμε θεατές σε μια αγνώριστη ψευτοελλάδα με την οποία ποτέ δε συμφωνήσαμε και ευχαρίστως θα μέναμε στο σπίτι μας αν η Πατρίδα και το μέλλον των παιδιών μας ήταν σε αξιόπιστα, ικανά και ενάρετα χέρια.
Έτσι λοιπόν ήταν επιτακτική η ανάγκη ύπαρξης ενός τέτοιου πολιτικού σχηματισμού. Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο από τις 25 Ιουλίου 2019. Μέχρι τις 17 Μαρτίου του 2022, ημερομηνία της πρώτης δημοσιογραφικής παρουσίασης του Κινήματος, τα στελέχη και τα μέλη της ΝΙΚΗΣ σε συνεργασία με φίλους του Κινήματος που εξειδικεύονται σε διάφορους τομείς, εργάζονταν διαρκώς εν μέσω των δυσκολιών της πανδημίας για να παρουσιάσουν στο κοινό επεξεργασμένες και υλοποιήσιμες θέσεις. Παράλληλα καθημερινά μετέφεραν το μήνυμα της ΝΙΚΗΣ σε κάθε ελληνική γωνία, ενημερώνοντας τους πολίτες και στελεχώνοντας διαρκώς το Κίνημα, καλύπτοντας όλους τους τομείς δράσεις του καθώς και κάθε Νομό της πατρίδας μας.

Τρία χρόνια πλέον μετά από την ίδρυση της «Νίκης» είστε ικανοποιημένος από την ανταπόκριση των πολιτών;
Η ανταπόκριση των πολιτών ήταν εξ αρχής συγκινητική, αφήνοντας μας ικανοποιημένους αρχικά, αλλά και με το βάρος της ευθύνης που η δέσμευση των Ελλήνων με την ΝΙΚΗ έφερε στους ώμους μας. Έχουμε ακόμη να διανύσουμε αρκετό δρόμο αλλά η καθημερινή επαφή με τον κόσμο και η αποδοχή των αξιών και του νέου ήθους που πρεσβεύει η ΝΙΚΗ, μας δίνει πολύ κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε έως του τελικού σκοπού, που είναι η Παρουσία της ΝΙΚΗΣ στην βουλή και η κατά κράτος ήττα της κομματοκρατίας.

Ποια πιστεύετε ότι είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που σας διαφοροποιούν από τα άλλα κόμματα;
Αντικειμενικός στόχος της ΝΙΚΗΣ είναι η κατάργηση της κομματοκρατίας – δηλαδή της παράλογης επιρροής των κομμάτων στο κράτος και την κοινωνία μας. Κύριος εχθρός μας και ρίζα κάθε εθνικής και κοινωνικής μας πληγής, το «κόμμα των πολιτικών κομμάτων». Με παράλογα προνόμια, ατιμώρητα ψέματα και την αρρωστημένη πελατειακή νοοτροπία τους, τα πολιτικά κόμματα δηλητηριάζουν το κράτος και την κοινωνία ολόκληρη, διορίζοντας και επηρεάζοντας την εκτελεστική, τη νομοθετική, τη δικαστική εξουσία, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τον συνδικαλισμό, τα σώματα ασφαλείας, τις ένοπλες δυνάμεις, τη δημόσια διοίκηση και αφήνοντας τις τράπεζες να καταστρέφουν επιχειρήσεις και οικογένειες.

Α)«Έχουμε τα δύο πιο υπερχρεωμένα κόμματα της ευρωπαϊκής ηπείρου»
Έχουμε ως χώρα, τα δύο πιο υπερχρεωμένα κόμματα όλης της ευρωπαϊκής ηπείρου με συντριπτική διαφορά από κάθε άλλο κόμμα! Αυτοί οι κομματάνθρωποι προσπαθούν να πείσουν τον ελληνικό Λαό ότι θα διοικήσουν καλά την περιουσία του, το εισόδημά του, τις αποταμιεύσεις του. Ποιός λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος τους εμπιστεύεται πραγματικά;
Φαντάζομαι κανείς, τους εμπιστεύονται μόνο αυτοί που «μαζί τα φάγανε». Οι υπόλοιποι που ψηφίζουν τα σημερινά μεγάλα κόμματα, ψηφίζουν από φόβο ή απέχθεια προς το αντίπαλο κόμμα. Είναι αυτό υγιής πολιτική επιλογή; Ως πότε η Ελλάδα θα βαδίζει έτσι;
Η δεξιά κι αριστερή κομματοκρατία επιτρέπει τη συστηματική αναρρίχηση στην εξουσία ανίκανων, διεφθαρμένων ή εξαρτημένων πολιτικών, που προτάσσουν το κομματικό συμφέρον και την αρέσκεια του αρχηγού τους πάνω από το εθνικό συμφέρον, σύροντας επί δεκαετίες την πατρίδα μας και τις μελλοντικές γενιές μας σε ολοένα και χειρότερο πνευματικό εκφυλισμό και σε διεθνή υποδούλωση. Αν δεν καυτηριαστεί το καρκίνωμα που πνίγει τη δημοκρατία, μην έχουμε αυταπάτες – δεν θα αλλάξει τίποτα στην πατρίδα μας.

Β)Τί θα κάνει η ΝΙΚΗ ως κυβέρνηση για την κατάργηση της κομματοκρατίας;
Πολιτική ευθύνη υπουργών και βουλευτών.
Κατάργηση των κομματικών διορισμών σε δικαστική εξουσία, ένοπλες δυνάμεις, δημόσια διοίκηση.
Οικονομικό εξονυχιστικό έλεγχο στα κόμματα, κατάργηση της κρατικής χρηματοδότησής τους και της ασύδοτης δανειοληψίας, επιβολή της αποπληρωμής των δανείων που πήραν.
Λογοδοσία πολιτικών για αποφάσεις που ζημίωσαν την πατρίδα, παραβίασαν το Σύνταγμα και εκχώρησαν εθνικό πλούτο με μνημονιακές και άλλες αποφάσεις.
Αλλαγή του εκλογικού νόμου και απελευθέρωση των υποψηφίων από τις κομματικές κλίκες, με απευθείας εκλογή σταθερού αριθμού προσώπων ανά νομό –και πραγματική εκπροσώπηση της Ομογένειας– χωρίς προϋποθέσεις ελάχιστων κομματικών πανελλαδικών επιδόσεων. Οι πολίτες κάθε νομού δηλαδή να ψηφίζουν τους δικούς τους πληρεξουσίους στο κοινοβούλιο, πρόσωπα που η τοπική κοινωνία γνωρίζει και αξιολογεί, και όχι πρόσωπα που έχουν πάρει το δαχτυλίδι μιας ισχυρής κομματικής κλίκας. Αυτή είναι η έμπρακτη εφαρμογή του οράματος του Καποδίστρια για μία υγιή διοίκηση, που την υιοθέτησαν άλλες συνετότερες χώρες και σήμερα απολαμβάνουν τα οφέλη των επιλογών τους.
Μείωση των βουλευτών σε 200, τους ελάχιστους προβλεπόμενους από το Σύνταγμα, και απόδοση της εξοικονόμησης σε άπορες ελληνικές οικογένειες. Ας σταθούμε λίγο στο τελευταίο: Το πραγματικό κόστος μίας βουλευτικής έδρας -με μισθούς, επιδόματα, κάλυψη δαπανών, παροχές σε είδος, προσωπικό διορισμένο και αποσπασμένο- αγγίζει τις 100.000 ευρώ το μήνα. Καταργώντας 100 βουλευτικές έδρες, η μηνιαία εξοικονόμηση ισοδυναμεί με 250 ευρώ το μήνα στις 40.000 φτωχότερες ελληνικές οικογένειες. Σημαίνει ότι κάποια υπερχρεωμένα σπίτια θα σωθούν, κάποια ψυγεία θα γεμίσουν, κάποιες μητέρες θα μπορούν να σταθούν κοντά στα παιδιά τους, κάποιοι άρρωστοι θα πάρουν τα πολύτιμα φάρμακά τους, κάποιοι γέροντες θα ζεσταθούν.

Για να μπορέσουν να γίνουν αυτά, η ΝΙΚΗ έχει ξεκαθαρίσει ότι στις τάξεις της δέχεται κάθε καλοπροαίρετο συμπολίτη, εξαιρώντας οποιονδήποτε πολιτικό έχει υπηρετήσει σε κυβέρνηση και κοινοβούλιο. Η ΝΙΚΗ είναι από τον Λαό, με τον Λαό, για τον Λαό.

Αναμφισβήτητα η πανδημία, που δοκίμασε ολόκληρη την ανθρωπότητα, έχει δυσκολέψει πολύ τη ζωή του Έλληνα και έχει προκαλέσει μεγάλη ζημιά, που δεν έχει ακόμη φανεί, στην ψυχολογία μας. Πόσο πιστεύετε ότι θα επηρεάσει όλη αυτή η κατάσταση την πίστη και τις αξίες μας που κρατούσαν ανέκαθεν ενωμένους τους Έλληνες;
Ο ιός COVID-19 είναι μία επώδυνη πραγματικότητα. Ωστόσο, η αντιμετώπισή του άνοιξε την όρεξη πολλών «καλοθελητών» που, επικαλούμενοι την προστασία της δημόσιας υγείας, αυθαιρετούν με παραδοχές που προσβάλλουν τη νοημοσύνη μας, ότι ο ιός είναι τάχα πιο κολλητικός σε ιερούς ναούς και οικογενειακές επιχειρήσεις, από ότι σε σύνορα, σούπερ- μάρκετ, τράπεζες και λεωφορεία. Η κυβέρνηση άφησε αθωράκιστη την υγεία των πολιτών, ευτέλισε την επιστήμη, αρνήθηκε τον διάλογο, επέβαλε ακατανόητα μέτρα που η ίδια περιφρόνησε, δίχασε την κοινωνία μας, τσάκισε την ψυχική και οικονομική υγεία πολλών, προσέβαλε και χλεύασε τις αξίες μας. Και τώρα, νίπτει τας χείρας για χιλιάδες θανάτους αγαπημένων μας, που μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί. Στη ΝΙΚΗ επικρατεί πνεύμα ενότητας και ελευθερίας, όχι διχόνοιας και καταναγκασμού: θα μας ήταν αδιανόητο ως Κυβέρνηση να στοχεύουμε στον ψυχαναγκασμό των συμπολιτών και των παιδιών μας σε ιατρικές πράξεις, στερώντας τους από τον βιοπορισμό ή την πρόσβαση σε πνευματικά ή υλικά αγαθά, με πρόσχημα το «καλό των άλλων» – παρανοϊκή ιδεοληψία απέναντι σε νόμιμους, φορολογούμενους, υγιείς πολίτες!

Το μείζον θέμα της Παιδείας, για την οποία αγωνίζεστε σθεναρά με άρθρα, εκπομπές και ομιλίες σας, υποβιβάζεται συστηματικά, παρόλο που θα έπρεπε να αποτελεί προτεραιότητα. Ποιες παρεμβάσεις πιστεύετε ότι χρειάζεται να γίνουν και σε ποια επίπεδα;
Θα μου επιτρέψετε να επισημάνω ότι δεν πιστεύουμε μόνοι μας ότι υπάρχει πρόβλημα με την παιδεία που δέχονται τα ελληνόπουλα. Το πιστεύει η συντριπτική πλειοψηφία των γονέων που βιώνουν την εμπειρία της παιδείας. Το αποτυπώνουν διεθνείς αξιολογήσεις, με τα χειρότερα στην Ευρώπη ποσοστά λειτουργικού αναλφαβητισμού στην ελληνική νεολαία. Το καταγράφει η θλιβερή ειδησεογραφία του αστυνομικού ρεπορτάζ, με την ανήλικη παραβατικότητα να ανεβαίνει σε συχνότητα και βαρύτητα παρανομίας. Περισσότερο απ’ όλα, το ζει η άνεργη νεολαία μας, που αντιμετωπίζει την πικρή εμπειρία… άλλο πράγμα να αγαπά, άλλο πράγμα να σπουδάζει, και σε άλλο πράγμα να προσπαθεί να βρει απασχόληση. Που γεμίζει τα καλύτερα χρόνια της ζωής της με ένα ανείπωτο άγχος για να μπει σε μια οποιαδήποτε σχολή, κι έπειτα με μία μεγάλη απογοήτευση να συντρίβει το πτυχίο της στα βράχια ενός βασικού μισθού πείνας. Που νιώθει μεγαλωμένη δίχως αγάπη, προδομένη, εξαπατημένη, που βιώνει την αδιαφορία, την αβεβαιότητα, την απομυθοποίηση των κοινωνικών αξιών, την αδυναμία να ορίσει το μέλλον της. Πού αναρωτιέται ποιος είναι ο πραγματικός κόσμος, αν αφαιρέσεις την εξάρτηση από οθόνες και ουσίες, και από σκουπιδένια πρότυπα, θεάματα, παιχνίδια και ακούσματα. Το πρόβλημα είναι βαθύ.
Ναι, απαιτούνται νέα βιβλία Πατριδογνωσίας, Ιστορίας, Γλώσσας και Θρησκευτικών: γλώσσα από θησαυρούς των λογοτεχνών μας, απλά αρχαία ελληνικά από το Δημοτικό, ομολογιακά θρησκευτικά όπως προβλέπει το Σύνταγμα, ιστορία ως πατριδογνωσία και διδαχή χαρακτήρων και αξιών. Αλλά η επίλυση του μεγάλου ζητήματος της παιδείας μας απαιτεί πολλά περισσότερα:

  • Νέα μαθήματα Λογικής, Πρακτικής Οικονομίας, Φυσικής Υγείας για ενίσχυση πρακτικών ικανοτήτων.
  • Κόσμηση της μαθητικής ζωής με εικόνες και πρακτικές από τη ζώσα κληρονομιά μας, που προάγουν την ευθύνη και την ομαδικότητα.
  • Εστιασμένη μέριμνα για παιδιά με αυτισμό και ανάγκες ειδικής αγωγής αλλά και για παιδιά με προηγμένη ευφυΐα.
  • Σχολή Γονέων για υγιή συμβουλευτική στο κάθε παιδί αντί ομαδικής σεξουαλικής δήθεν αγωγής.
  • Νωρίς στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, ισχυρά εργαλεία διάγνωσης κλίσεων και επαγγελματικού προσανατολισμού κάθε μαθήτριας και μαθητή, μπορούν να κάνουν μία ριζική αλλαγή με πολλαπλά οφέλη.
  • Ασχολούμαστε με το πρόβλημα της ψηφιακής εξάρτησης. Ειδικά κινητά για μαθητές: ελληνικής παραγωγής, χαμηλής ακτινοβολίας, χαμηλού κόστους, με εκπαιδευτικές εφαρμογές και χωρίς κοινωνικά μέσα.
  • Καταργούμε τις εισαγωγικές εξετάσεις και το καταστροφικό άγχος που βιώνουν γονείς και μαθητές, δημιουργώντας το πρώτο παρασκευαστικό έτος στις σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, οδηγώντας έτσι τον μαθητή σε πολλαπλές επιλογές εντός Σχολής.
  • Πρόγραμμα «Ασπίδα του Φοιτητή» για τη στήριξη της φιλότιμης και συστηματικής φοίτησης, με δίκαιη βαθμολόγηση, οικονομική βοήθεια, και το άσυλο ως αποκλειστικά νόμιμη έκφραση ιδεών.
  • Αξιολόγηση πανεπιστημίων με βάση την επαγγελματική εξέλιξη των αποφοίτων. Οργανική σύνδεση Πανεπιστημίων με την Έρευνα και Ανάπτυξη επιχειρήσεων και του Δημοσίου
  • Και φυσικά εκπαίδευση χωρίς Εκπαιδευτικούς δεν γίνεται. Απαιτείται σεβασμός στους Εκπαιδευτικούς με επαναφορά της επετηρίδας, ώστε να μπορούν να προγραμματίσουν τη ζωή τους και να μην κινούνται στην αβεβαιότητα. Όπως επίσης απαιτείται και πρόσθετη επιβράβευση στην αποτελεσματική διδασκαλία.

Τι προσδοκά η «Νίκη» στις επόμενες εθνικές εκλογές και πόσο έτοιμο είναι το Κίνημά σας στην περίπτωση που αυτές έρθουν μέσα στο προσεχές Φθινόπωρο, όπως λέγεται;
Στη ΝΙΚΗ είμαστε έτοιμοι όποτε έρθει αυτή η ώρα να διεκδικήσουμε με αξιώσεις την ψήφο του ελληνικού λαού. Η ΝΙΚΗ είναι σίγουρη για την είσοδό της στη Βουλή, η ΝΙΚΗ ήρθε για να μείνει και να παρουσιάσει ένα νέο πολιτικό ήθος. Καλούμε λοιπόν κάθε συμπολίτη μας που συμμερίζεται την αγωνία αλλά και το όραμά μας, να υποστηρίξει την υγιέστερη προσπάθεια να χτίσουμε μία Ελλάδα που θα αξίζει για τα παιδιά μας.

Την Πέμπτη οι πολίτες του Νομού Τρικάλων –και όχι μόνο- θα έχουν την ευκαιρία να σας δουν από κοντά και να ακούσουν την ομιλία σας. Τι θα θέλετε να τους πείτε στο κάλεσμά σας;
Με σκοπό τη ΝΙΚΗ του Ελληνισμού και της Ανθρώπινης Αξιοπρέπειας, καλούμε τους πολίτες του Νομού Τρικάλων να συμμετέχουν σε έναν ποιοτικό, σύγχρονο, σοβαρό και ενωτικό πολιτικό οργανισμό, εργάτες και επιχειρηματίες, φοιτητές και συνταξιούχοι, καλλιτέχνες και στρατιωτικοί, εκπαιδευτικοί και αθλητές, αγρότες και επιστήμονες, εκλεκτοί άνθρωποι της Διασποράς. Ο ενωτικός μας χαρακτήρας ωστόσο, έχει διάκριση: στην προσπάθειά μας δεν γίνονται δεκτοί πρώην βουλευτές και θητεύσαντες πολιτικοί, ανεξαρτήτως χώρου. Ο Αντικειμενικός Σκοπός της ΝΙΚΗΣ είναι η εγγύηση της πολιτικής μας αξιοπιστίας!

Στοχεύοντας στην ελαχιστοποίηση της παράλογης επιρροής των κομμάτων στο κράτος και την κοινωνία, με την εκλογή βουλευτών χωρίς κομματικούς μηχανισμούς, ερχόμαστε εξ’ ορισμού αντιμέτωποι με τα συμφέροντα όλων των κομμάτων του κοινοβουλίου. «Καίμε» τις γέφυρες για «συνεργασίες», «τούμπες» και «συναλλαγές» με άλλα κόμματα, και επομένως, δε νοθεύουμε την εμπιστοσύνη που θα δείξει στη ΝΙΚΗ ο Ελληνικός Λαός.

Δεν είμαστε προσωποπαγές κόμμα. Η υγεία της προσπάθειάς μας είναι η ενωμένη ομάδα με κοινό φρόνημα, πάνω από μεμονωμένα πρόσωπα-«σωτήρες». Δεν είμαστε σύλλογος ευχολογίων. Η πολιτική μας σκέψη συνδυάζει διαχρονικές αξίες του Ελληνισμού και της Ρωμηοσύνης (που υπάρχουν πολύ πριν την «αριστερά» και τη «δεξιά») με σύγχρονη τεχνοκρατική προοπτική. Δεν είμαστε καιροσκόποι επαγγελματίες του πολιτικαντισμού, αλλά πολιτικά σκεπτόμενοι επαγγελματίες του μόχθου, που ευχαρίστως θα μέναμε στο σπίτι μας αν η Πατρίδα και το μέλλον των παιδιών μας ήταν σε αξιόπιστα, ικανά και ενάρετα χέρια. Αποφεύγουμε να αλλοιωθούμε από τα πάθη της εξουσίας, κρατώντας ξεχωριστά τη λήψη αποφάσεων από τη δημόσια εκπροσώπηση. Γιατί εκτός των άλλων, η ΝΙΚΗ υπάρχει και αγωνίζεται από τον Λαό, με τον Λαό, για τον Λαό.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ