Ενημερώθηκε για τα προβλήματα του Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας και της Πρωτοβάθμιας Υγείας ο Ανδρέας Ξανθός

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας επισκέφτηκε το πρωί της Παρασκευής ο πρώην Υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τομεάρχης Υγείας του κόμματος, Ανδρέας Ξανθός, στο πλαίσιο της περιοδείας του στις δομές υγείας του Νομού Τρικάλων.

Στο επίκεντρο της συζήτησης με τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Ιωάννη Μάντζιο και το νοσηλευτικό προσωπικό ήταν η έξαρση του 4ου κύματος της πανδημίας του covid-19 και τα προβλήματα που υπάρχουν στο ΕΣΥ.

Ο κ. Ξανθός συζήτησε με τον Διευθυντή και με τον Γενικό Ιατρό Βάιο Τάσιο τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας, και ενημερώθηκε για τις ελλείψεις που υπάρχουν σε ιατρικό προσωπικό και σε υποδομές, που δεν επιτρέπουν το Κέντρο να αντιμετωπίζει τα έκτακτα περιστατικά.

Ο κ. Ξανθός αναφέρθηκε στις προτάσεις και θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που αφορούν στην ενίσχυση του εθνικού συστήματος υγείας και την διατύπωση ενός διαφορετικού μοντέλου λειτουργίας της Δημόσιας Υγείας και της δωρεάν πρόσβασης σε αυτήν, για όλους τους πολίτες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

Για την πορεία των εμβολιασμών ο κ. Μάντζιος είπε ότι στο Κέντρο Υγείας έχουν γίνει 1.700 και ότι έχουν αρχίσει και οι κατ’ οίκον εμβολιασμοί.

Τον κ. Ξανθό υποδέχθηκε η Πέρυ Χαρτοπούλου και άλλα τοπικά στελέχη, ενώ τον συνόδευαν ο Βουλευτής Τρικάλων Σάκης Παπαδόπουλος, ο πρώην Βουλευτής Χρήστος Σιμορέλης κ.ά.

Στο Κέντρο Υγείας βρέθηκε για να υποδεχθεί τον πρώην Υπουργό στην πόλη μας και ο Δήμαρχος Μετεώρων, Θεόδωρος Αλέκος, μαζί με τους Αντιδημάρχους Γιώργο Παπανικολάου και Νίκο Μπαντανίκα.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ