Κάλεσμα του ΚΚΕ σε συγκέντρωση στα Τρίκαλα

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Κάλεσμα μαζικού ξεσηκωμού σε κάθε εργάτη και εργάτρια, στους ανέργους, στους νέους και τις νέες, στους βιοπαλαιστές αυτοαπασχολούμενους και επαγγελματίες της πόλης και της υπαίθρου, απευθύνει το ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ με το πρόταγμα:
«Να μην περάσει το αντεργατικό έκτρωμα!
Με ανατροπή γεννιούνται οι ελπίδες, κερδίζεις τη ζωή!».
Για την όσο πιο πλατιά διάδοση του καλέσματος κλιμάκια της Κ.Ο.Β. Καλαμπάκας του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσουν εξορμήσεις και περιοδείες στην περιοχή,για να ενημερώσουν πλατιά τους εργαζόμενους, στους χώρους δουλειάς, για να οργανωθεί η πάλη, να προετοιμαστεί μαχητική απεργιακή απάντηση στο αντεργατικό νομοσχέδιο, που γράφτηκε κατά παραγγελία του κεφαλαίου και της ΕΕ.
Είναι ώρα μάχης, για να μην περάσει το αντεργατικό έκτρωμα, για να ξηλωθεί όλο το αντεργατικό οπλοστάσιο των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ.
Τα νέα μέτρα είναι προϋπόθεση για την ένταξη της Ελλάδας στο Ταμείο Ανάκαμψης της ΕΕ, τα όσα περιγράφονται στο κυβερνητικό νομοσχέδιο αποδεικνύουν ότι η καπιταλιστική ανάκαμψη απαιτεί μια ζωή κόλαση για τους εργαζόμενους, με ένταση της εκμετάλλευσης, όπως η τηλεργασία, με μεγέθυνση του απλήρωτου χρόνου εργασίας.
Η δύναμη κάθε εργαζόμενου είναι στην οργάνωση και τον συλλογικό αγώνα. Κανένας μόνος του – Καμία μόνη της! Η οργάνωση στα σωματεία, η συμμετοχή στις μαζικές, συλλογικές διαδικασίες τους, η συμμετοχή στους συλλόγους σπουδαστών της μαθητείας και της κατάρτισης, στους φοιτητικούς συλλόγους, είναι τα όπλα των εργαζομένων και της νεολαίας.
Απέναντι στον πόλεμο που κήρυξε η κυβέρνηση, η ΕΕ και το κεφάλαιο στην εργατική τάξη, δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη.
Όλοι στη μάχη για να ανατραπεί το αντεργατικό τερατούργημα, να καταργηθούν όλοι οι αντεργατικοί νόμοι, να διεκδικήσουμε πραγματικά σύγχρονα δικαιώματα, σταθερό ημερήσιο εργάσιμο χρόνο, 7ωρο – 5ήμερο – 35ωρο, περισσότερη ζωή.

Η ελπίδα βρίσκεται στον δρόμο της ανατροπής!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 27 ΜΑΗ 8:00μμ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΡΗΓΑ ΦΕΡΡΑΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΑ
Θα μιλήσει η Μαρία Γαβαλά μέλος της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε.

Κ.Ο.Β. ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ -ΚΚΕ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ