Συνεχίζονται από τον ΕΟΔΥ τα δωρεάν rapid tests στα ορεινά των Τρικάλων

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Συνεχίζονται από τον ΕΟΔΥ τα δωρεάν rapid tests στα ορεινά των Τρικάλων.
Στις 8/8/22 έγιναν δειγματοληψίες στην Τ. Κ. Περτουλίου του Δήμου Πύλης, στις 9/8/22 στο Βαθύρευμα και Μεσοχώρα του Δήμου Πύλης, στις 10/8/22 στην Κρανιά και Αγία Παρασκευή (Τζούρτζια) του Δήμου Μετεώρων και στις 11/8/22 στην Τ.Κ. Δροσοχώριου του Δήμου Πύλης.
Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Δροσοχωρίου Πέτρος Μπακάλης δήλωσε: ” Ευχαριστώ θερμά τον κύριο Ιωάννη Κουτσονάσιο Διευθυντή του Κ.Υ. Πύλης και Συντονιστή των ΚΟΜΥ-ΕΟΔΥ Νομού Τρικάλων, για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα της κοινοτικής αρχής Δροσοχωρίου για τη διεξαγωγή διαγνωστικού ελέγχου κατά Covid-19, καθώς και τα δυο μέλη του ΕΟΔΥ ( Ελένη Λάκου και Νίκο Πλαστήρα ) που συμμετείχαν στην διαδικασία, για την άριστη συνεργασία με όλους όσους ελέγχθηκαν ( 81 δειγματοληψίες με 5 θετικά). Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης την Πρόεδρο του Πολιτιστικού συλλόγου Δροσοχωρίου για την υποδοχή και την διευκόλυνση των συμμετεχόντων σε όλη την διαδικασία ”.
Ο κ. Κουτσονάσιος δήλωσε: ” Είναι πολύ σημαντικό να γίνονται δωρεάν rapid tests και μάλιστα στον τόπο κατοικίας ειδικά στις ορεινές κοινότητες . Είμαστε δίπλα σε όποιον χρειαστεί τις υπηρεσίες των κλιμακίων του ΕΟΔΥ”.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ