Φαρκαδόνα: Προσπάθησαν να εξαπατήσουν ηλικιωμένη και να της κλέψουν το χρυσό σταυρό της

Άγνωστοι προσποιήθηκαν ότι είναι γνωστοί της για να της κλέψουν τον χρυσό σταυρό αλλά αποχώρησαν χάρη στην αντίδραση που έδειξε

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Τυχερή στάθηκε ανήμερα των Φώτων μια ηλικιωμένη στην Φαρκαδόνα. Όπως καταγράφει η τοπική ηλεκτρονική εφημερίδα ΚΡΗΝΗ LIVE φεύγοντας η ηλικιωμένη από την εκκλησία και πλησιάζοντας στο σπίτι της, την προσέγγισαν με αυτοκίνητο ένα ζευγάρι. Αμέσως από το αυτοκίνητο αποβιβάστηκε μια γυναίκα με μαύρα ρούχα και με μάσκα προσώπου ίδιου χρώματος, πιάνοντας συζήτηση, λέγοντας ότι είναι η Μαρία του Γιάννη.

Η ηλικιωμένη κατάλαβε ότι κάτι περίεργο συμβαίνει όταν είδε τον χρυσό σταυρό της σε διαφορετικό σημείο από εκει που συνήθιζε να τον έχει και ακούγοντας τα όσα συμβαίνουν κατά καιρούς σε χωριά της περιοχής μας απομακρύνθηκε προς τα πίσω, υποστηρίζοντας ότι δεν την γνωρίζει και την προέτρεψε να φύγει.

Η άγνωστη γυναίκα επιβιβάστηκε γρήγορα στο αυτοκίνητο και έφυγε άμεσα προς άγνωστη κατεύθυνση. Σαφώς και η ηλικιωμένη γυναίκα στάθηκε τυχερή, ωστόσο όλοι και δη οι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας οφείλουν να δείχνουν προσοχή καθώς οι επιτήδειοι καραδοκούν κάθε στιγμή.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ