Κλιμάκιο της Π.Ε. Τρικάλων ενημέρωσε τους σπουδαστές της Ξυλογλυπτικής Σχολής Καλαμπάκας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Στη Σχολή Ξυλογλυπτικής και Διακοσμητικής Επίπλου Καλαμπάκας βρέθηκε σήμερα το πρωί κλιμάκιο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, αποτελούμενο από τον Περιφερειακό Σύμβουλο Θεσσαλίας, εντεταλμένο σε θέματα τουρισμού, Γιάννη Μπουτίνα, τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Αθανάσιο Αθανασίου και τον Προϊστάμενο του Τμήματος Χορήγησης Αδειών Ανάπτυξης, Ενέργειας και Φυσικών Πόρων Ευθύμιο Γκατζήμα.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση των σπουδαστών της Σχολής για τους δρόμους που τους ανοίγονται μετά την αποφοίτησή τους από αυτή, καθώς και για όσα πρέπει να κάνουν για να αποκτήσουν την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Πέραν των τυπικών, αξιόλογη ήταν η αναφορά του κ. Μπουτίνα στην επιλογή που έχουν να ασχοληθούν με τον τουρισμό και πιο συγκεκριμένα με τον βιωματικό τουρισμό, να ανοίξουν δηλαδή την επιχείρησή τους, η οποία θα δίνει στον επισκέπτη τη δυνατότητα να δει από κοντά πώς σκαλίζεται ένα ξύλο και όλη την πορεία από την αρχή μέχρι το τέλος της δημιουργίας ενός μικρού ξυλογλύπτου.

Και από τους τρεις ομιλητές τονίστηκε ότι η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων θα είναι πάντα δίπλα στους σπουδαστές για ό,τι χρειαστούν. Μάλιστα, αν προκύψουν άλλες απορίες τους για διάφορα θέματα, θα συγκεντρωθούν και θα απαντηθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Το κλιμάκιο της Περιφερειακής Ενότητας καλωσόρισε νωρίτερα στη Σχολή ο Διευθυντής της Σωτήρης Ζαμπούρας, ο οποίος τους ξενάγησε στους χώρους, ενημερώνοντάς τους παράλληλα για διάφορα λειτουργικά και άλλα θέματα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ