Χιονογιορτή και κοπή πίτας του Σ.Ο.Χ.Τ. στο χιονοδρομικό κέντρο Περτουλίου

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Την καθιερωμένη Βασιλόπιτα έκοψαν την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 τα μέλη του Συλλόγου Ορειβασίας Χιονοδρομίας Ν. Τρικάλων στο Χ.Κ. Περτουλίου, συνδυάζοντάς την με το μάθημα της ακαδημίας χιονοδρομίας και την εξόρμηση του Τμήματος Ορειβασίας.

Παρουσία δεκάδων νεαρών αθλητών από τα τμήματα υποδοχής Χιονοδρομίας και Αναρρίχησης, αλλά και πολλών φίλων του συλλόγου πραγματοποιήθηκε μια όμορφη εκδήλωση στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου στο χιονοδρομικό κέντρο, με το σκηνικό να ντύνουν οι όμορφες εικόνες του χιονισμένου Κόζιακα και των αλπικών λειβαδιών του Περτουλίου.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χάρης Καλλιάρας αναφέρθηκε στην πολύπλευρη δράση που έχει αναπτύξει ο ΣΟΧΤ όλα αυτά τα χρόνια, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι υποδομές που συνέβαλαν καθοριστικά στην ανάπτυξη του ορεινού αθλητισμού και τουρισμού στην περιοχή μας, όπως το Χιονοδρομικό Κέντρο, φτιάχτηκαν μετά από πρωτοβουλία και επίμονη εθελοντική δράση των ιδρυτικών μελών του συλλόγου, 40 και πλέον χρόνια πριν.

Ο ΣΟΧΤ παραμένει όλα αυτά τα χρόνια ένα από τα πιο μαζικά και δραστήρια αθλητικά σωματεία του νομού Τρικάλων με σαφή προσανατολισμό στη διάδοση των ορεινών αθλημάτων στη νέα γενιά αλλά και την ανάδειξη νέων αθλητών που θα πρωταγωνιστούν σε εθνικό επίπεδο.

Κλείνοντας ευχαρίστησε το Δήμο Πύλης και τη διοίκηση του Χιονοδρομικού Κέντρου για την διαχρονικά άψογη συνεργασία στα πλαίσια λειτουργίας την αθλητικής ακαδημίας χιονοδρομίας στο Χ.Κ. Περτουλίου, αλλά και το Δήμο Τρικάλων για την φιλοξενία τον υποδομών αναρρίχησης του Συλλόγου. Χαιρετισμό στην εκδήλωση απέστειλαν οι βουλευτές Τρικάλων κα. Παναγιώτα Δριτσέλη και κ. Κώστας Σκρέκας.

Τα πλούσια δώρα για τα τρία φλουριά της πίτας προσέφεραν τα καταστήματα NoulasMoto.gr, κατάστημα Woodland, η ταβέρνα ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ, ενώ την εκδήλωση υποστήριξαν η αρτοβιομηχανία «Διαλεχτό» και η «Υδρόγειος Ασφαλιστική» Χρυσός Χορηγός του Συλλόγου.

Η νέα χρονιά βρίσκει τον ΣΟΧΤ σε ιδιαίτερα ανοδική πορεία ειδικά όσων αφορά τα τμήματα υποδομής. Τη χειμερινή σεζόν συνεχίζονται οι πλούσιες δράσεις χιονοδρομίας και ορειβασίας σε βουνά της περιοχής και όχι μόνο.

Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους, με πολλές και ασφαλείς αναβάσεις, καταβάσεις και σκαρφαλώματα!!!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ