Τελέστηκε από τον Σεβ. κ. Θέοκλητο η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλαμπάκας – Τοποθετήθηκε ο νέος εφημέριος

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για τον εορτασμό της Θεομητορικής Εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου, τελέστηκε σήμερα Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021 στον ιστορικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Καλαμπάκα. Στην Θεία Λειτουργία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θέοκλητος.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος στον λόγο του αναφέρθηκε στα Εισόδια της Θεοτόκου στο Ναό αλλά και στην τοποθέτηση στον Ιερό Ναό της Παναγίας του νέου εφημερίου π. Ιωάννη Κουβελά. Ο κ. Θεόκλητος αναφέρθηκε στο έργο του μέχρι πρότινος εφημερίου του ναού π. Ελευθερίου Κουκουράβα, τον ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στην ενορία και του ευχήθηκε υγεία για να χαρεί τη σύνταξή του. Για τον νέο εφημέριο π. Ιωάννη είπε ότι από μικρός είναι μέσα στην εκκλησία και τώρα καλείται να ποιμάνει το χριστεπώνυμο πλήρωμα της ενορίας της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και του ευχήθηκε να έχει υγεία για ν’ ανταπεξέλθει στο έργο του.
Ο π. Ελευθέριος στη συνέχεια στο λόγο του αναφέρθηκε στην πορεία του στην εκκλησία, είπε ότι έχει στο ενεργητικό του 43 χρόνια ιεροσύνης και 27 από αυτά στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Καλαμπάκα. Ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Θέοκλητο για την εμπιστοσύνη και την βοήθειά του και ευχήθηκε στο νέο εφημέριο του ναού π. Ιώαννη Κουβελά υγεία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ