Αντίθετος με τις δράσεις για την “Αμάλ” ο Σεβ. Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος

Την αντίθεσή του στην πραγματοποίηση και κινηματογράφηση δραστηριοτήτων που έχουν σχέση με τη μαριονέτα ΑΜΑΛ εντός του ιερού χώρου των Αγίων Μετεώρων, αλλά και σε κάθε άλλο περιβάλλοντα θρησκευτικό χώρο της Ιεράς Μητροπόλεως μας Σταγών και Μετεώρων, εκφράζει με επιστολή του προς τον Δήμαρχο Μετεώρων και την Προϊσταμένη της ΕΦΑ Τρικάλων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος.

Όπως τονίζει, τέτοιες δράσεις δεν συνάδουν με τον θρησκευτικό χαρακτήρα και την πολιτιστική παράδοση της περιοχής, ενώ έρχονται σε αντίθεση με τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του κορονοϊού και μάλιστα τη στιγμή κατά την οποίαν απαγορεύονται οι συναθροίσεις, οι θρησκευτικές εκδηλώσεις και Λιτανείες, ακόμη και η λιτάνευση της αγίας εικόνος της Παναγίας μας!

Η επιστολή

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Συγχαρητήρια σε όλους για την αντίδραση! Ενωμένη η τοπική κοινωνία, μπορεί να αποτρέψει τέτοιες προπαγάνδες του διεθνισμού & Ν.Τ.Π. Ιδιαίτερα σε ένα ιερό χώρο, πρέπει να υπάρχει συνεχείς επαγρύπνηση, καθώς Κυβερνήσεις, Κόμματα, «Σύλλογοι», «ομάδες», «προοδευτικοί», ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ (με πολλές επιτυχίες), την αλλοίωση των Ιερών Παραδόσεων, Ελληνικού Πολιτισμού, Παιδείας, κ.λ.π.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ