Διαβάστε στα «Μετέωρα»: «Χείρα βοηθείας» από τον Κώστα Σκρέκα

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Με κύριο θέμα τη συνάντηση του Υπουργού Κώστα Σκρέκα με τον Δήμαρχο Μετεώρων Θεόδωρο Αλέκο στο Δημαρχείο της Καλαμπάκας κυκλοφορεί σήμερα η εφημερίδα «Τα Μετέωρα». Ο Τρικαλινός Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος είπε ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά στη λύση για την επαναλειτουργία της Κρατικής Βιομηχανίας Ξύλου, ενώ προανήγγειλε και τη στελέχωση και λειτουργία του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης. Για το πολύκροτο θέμα της Αδόμητης Ζώνης πρότεινε να αναζητηθεί λύση μέσα από μία χωροταξική μελέτη. Ζήτησε επίσης λίστα με τις μελέτες και τις εκκρεμότητες του Δήμου Μετεώρων, για να προωθήσει όλα τα θέματα μέσα στο επόμενο τρίμηνο.

Στη σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών αναφέρεται στο άρθρο του ο Εκδότης Νικόλαος Βασ. Μπακόλας, με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα για την Προστασία των Παιδιών από τη Γενετήσια Εκμετάλλευση και Κακοποίηση, που διοργανώνεται από το 2015 κάθε χρόνο στις 18 Νοεμβρίου.

Σχόλια και παραπολιτικά αυτή την εβδομάδα στο Πολιτικό Καφενείο του Γιώργου Μπακόλα και στον Τύπο & Υπογραμμό του Γιάννη Ψαρρή.

Διαβάστε επίσης πλούσια ρεπορτάζ από την τοπική επικαιρότητα.

Τις απόψεις τους για θέματα επικαιρότητας και άλλα ενδιαφέροντα και σημαντικά καταθέτουν οι: Νικόλαος Κατοίκος, Γεωργία Ψύρρα, Νίκος Βαξεβανίδης, Βίκυ Γρηγοριάδη, Σπυρίδων Βλιώρας, Βασιλική Δ. Μίχου, Ιωάννης Αλμπάνης.

Στο δισέλιδο Υγεία & Ομορφιά διαβάστε : Το ρόδι στη διατροφή μας (Βασιλική Κέφου – Διαιτολόγος – Διατροφολόγος), Πονάει η μέση μου. Τι να κάνω; Όλες οι λύσεις (Ιωάννης Α. Νάτσης – Φυσικοθεραπευτής), Πώς να βοηθήσετε το παιδί σας, όταν δυσκολεύεται να αποστηθίσει τα μαθήματα (Μαρίνα Αθ. Καραθανάση – Λογοθεραπεύτρια), Σαγηνέψτε με το βλέμμα σας (Φανή Λουτριώτη – Αισθητικός).

Στα αθλητικά δείτε την τοπική επικαιρότητα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ