Διαβάστε στα «Μετέωρα»: Ένα ακόμη βήμα για το Κέντρο Εμπορίου

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Με κύριο θέμα τη δημοπράτηση πέντε μελετών για το έργο της αισθητικής αναβάθμισης του κέντρου της Καλαμπάκας στο πλαίσιο του προγράμματος που αφορά στο Ανοικτό Κέντρο εμπορίου κυκλοφορεί η εφημερίδα «Τα Μετέωρα». Τέσσερις μήνες θα έχουν στη διάθεσή τους οι ανάδοχοι μετά από την επιλογή τους για την εκπόνηση της Τοπογραφικής, της Αρχιτεκτονικής, της Ηλεκτροµηχανολογικής, της Υδραυλικής και της Φυτοτεχνικής μελέτης. Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα θα περάσουμε στη φάση της προκήρυξης του διαγωνισμού για τον ανάδοχο της υλοποίησης των παρεμβάσεων στην περιοχή όπου εκτείνεται η αγορά της πόλης. Στόχος των παρεμβάσεων θα είναι να επιτευχθεί αισθητική αναβάθµιση και να δοθεί «ταυτότητα» στο κέντρο της Καλαμπάκας µε ενιαία µορφολογία, εναρµονισµένη και συµβατή µε τους βράχους των Μετεώρων.

Η σιωπή δεν είναι για όλες τις περιστάσεις μας λέει στο άρθρο του ο Εκδότης Νικόλαος Βασ. Μπακόλας, τονίζοντας ότι πρέπει να κρίνουμε και να αποφασίζουμε πότε είναι καλύτερο να μιλάμε και πότε να σιωπούμε.

Σχόλια και παραπολιτικά αυτή την εβδομάδα στο Πολιτικό Καφενείο του Γιώργου Μπακόλα και στον Τύπο και Υπογραμμό του Γιάννη Ψαρρή.

Στις απόψεις φιλοξενούνται οι: Χρήστος Κυρίτσης, Χρήστος Γκερέκος, αρχιμ. Αθανάσιος Αναστασίου, Βασιλική Μίχου, Παναγιώτης Καρασίμος και Νίκος Κατοίκος.

Στο δισέλιδο Υγεία & Ομορφιά θα διαβάσετε τα εξής θέματα: Διατροφή για την πρόληψη της οστεοπόρωσης (Βασιλική Κέφου – Διαιτολόγος – Διατροφολόγος), Ενίσχυση του ανοσοποιητικού (Παναγιώτης Κανδύλης – Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ), Η φυσικοθεραπεία σε κάταγμα αγκώνα (Ιωάννης Α. Νάτσης – Φυσικοθεραπευτής), Επικοινωνιακές διαταραχές (Μαρίνα Αθ. Καραθανάση – Λογοθεραπεύτρια), Συνταγές ομορφιάς (Φανή Λουτριώτη – Αισθητικός).

Στις αθλητικές σελίδες δείτε όλα τα τελευταία νέα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ