Διαβάστε στα «Μετέωρα»: Προσπάθεια για αντιστροφή

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Με κύριο θέμα την προσπάθεια που κάνουν οι επαγγελματίες, για να αντστριέψουν την κακή ψυχολογία που έχει επιβάλει η πανδημία, κυκλοφορεί σήμερα η εφημερίδα «Τα Μετέωρα». Τρεις εβδοµάδες µετά την επιβολή του απαγορευτικού και λιγότερο από έναν µήνα πριν από τα Χριστούγεννα οι επαγγελµατίες άρχισαν να στολίζουν τα καταστήµατά τους. Ακόµη και εµπορικά καταστήµατα που είναι αυτή την εποχή κλειστά στόλισαν τις βιτρίνες τους, στέλνοντας το µήνυµα ότι δεν πρέπει να πτοούµαστε από τη δοκιµασία. Η Κυβέρνηση παρέτεινε μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου το απαγορευτικό στη χώρα μας, καθώς το επιδηµιολογικό φορτίο εξακολουθεί να είναι υψηλό.

Στους δασκάλους και στους μαθητές, που κάνουν τα μαθήματά τους ηλεκτρονικά, βιώνοντας πρωτόγνωρες καταστάσεις, αναφέρεται στο άρθρο του ο Εκδότης Νικόλαος Βασ. Μπακόλας.

Στα Πρόσωπα η Έφη Δούλη φιλοξενεί τη συγγραφέα Χριστίνα Κασιντή.

Σχόλια και παραπολιτικά αυτή την εβδομάδα στο Πολιτικό Καφενείο του Γιώργου Μπακόλα και στον Τύπο και Υπογραμμό του Γιάννη Ψαρρή.

Στις απόψεις φιλοξενούνται οι: Νίκος Κατοίκος, Παναγιώτης Καρασίμος, Χρήστος Κυρίτσης, Χρήστος Γκερέκος, Δημήτρης Γκανούλης, Δημήτρης Τσεργούλας.

Στο δισέλιδο Υγεία & Ομορφιά θα διαβάσετε τα εξής θέματα: Διατροφικές οδηγίες απέναντι στις λοιμώξεις του αναπνευστικού (Βασιλική Κέφου – Διαιτολόγος – Διατροφολόγος), Κωδικός 6: Ασκήσεις και διατάξεις για να ξεσκάσεις (Παναγιώτης Κανδύλης – Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ), Φυσικοθεραπευτική αντιμετώπιση στην οσφυαλγία (Ιωάννης Α. Νάτσης – Φυσικοθεραπευτής), Λίστα ελέγχου δυσλεκτικών νηπίων (Μαρίνα Αθ. Καραθανάση – Λογοθεραπεύτρια), Επιδερμίδα χωρίς ψεγάδι (Φανή Λουτριώτη – Αισθητικός).

Στις αθλητικές σελίδες δείτε όλα τα τελευταία νέα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ