Ανακοίνωση του Δήμου Μετεώρων για την έκδοση νέας άδειας κατοχής άμβυκα

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Σύμφωνα με το Αριθ. Πρωτ. 8895/06-12-2022 έγγραφο του Τελωνείου Τρικάλων καλούνται όλοι οι κάτοχοι άδειας αποστακτικού μηχανήματος να προσκομίσουν το συντομότερο δυνατόν στο Τελωνείο Τρικάλων τα ακόλουθα δικαιολογητικά που προβλέπονται στην Α1102/27-07-2022 (Β 4073) Απόφαση για την έκδοση νέας άδειας κατοχής ήτοι:

1) Σχεδιάγραμμα του άμβυκα στο οποίο κατά τρόπο λεπτομερή περιγράφονται τα μέρη και εμφανίζεται το ακριβές σχήμα , οι διαστάσεις και τα γεωμετρικά στοιχεία αυτού. Το σχεδιάγραμμα θα πρέπει να προσκομιστεί στο Τελωνείο Τρικάλων υπογεγραμμένο.

2) Ακριβείς συντεταγμένες (γεωγραφικό στίγμα) της τοποθεσίας στην οποία θα βρίσκεται εγκατεστημένος ο άμβυκας , καθώς και φωτογραφία του χώρου εγκατάστασης.

3) Να υποβάλλουν αίτημα για τη διενέργεια ελέγχου του αποστακτικού τους μηχανήματος από την οικεία Χημική Υπηρεσία κάθε 5 έτη , για τη διαπίστωση της καταλληλότητας αυτού , εφόσον δεν υπάρχει εντός του διαστήματος αυτού σχετική βεβαίωση από αρμόδια Χημική Υπηρεσία , ενημερώνοντας σχετικά το Τελωνείο Τρικάλων.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ