Και άλλη αποχώρηση -της παράταξης του Ι. Παπαμιχαήλ από το δημοτικό συμβούλιο- για τον ηλεκτροφωτισμό

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Πριν αρχίσει η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου πήρε τον λόγο ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και ζήτησε να συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο το θέμα που απασχόλησε την Οικονομική Επιτροπή για τον ηλεκτροφωτισμό.

Ο Πρόεδρος του Σώματος, Νίκος Φωλίνας, είπε ότι δεν γίνεται να συζητηθεί ως εκτός ημερήσιας διάταξης θέμα, και αυτό μπορεί να γίνει στην επόμενη συνεδρίαση.

Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος επανέλαβε όσα είπε στην Οικονομική Επιτροπή. “Τρία χρόνια δώσατε σε αγαπητό και εκλεκτό εργολάβο τόσα χρήματα, και τώρα αντιληφθήκατε ότι χρειάζεται ανάθεση του ηλεκτροφωτισμού σε ιδιώτη. Ανακαλέστε την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής και να συζητήσουμε το θέμα. Αυτή είναι η σωστή – ηθική διαδικασία. Και ο Δήμος Τρικκαίων ξεκίνησε να κάνει αυτό που πάτε να κάνετε και ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ το σταμάτησε. Στην αποκομιδή των απορριμμάτων οι δημότες πληρώνουν διπλάσιο κόστος. Θέλετε να δεσμεύσετε 12 χρόνια τον Δήμο Μετεώρων. Ντροπή!”, κατέληξε ο κ. Αβραμόπουλος.

Ο Σωτήρης Παπαχρήστος είπε ότι το θέμα είναι σημαντικό και πρέπει να έρθει στο δημοτικό συμβούλιο. “Αν δεν έρθει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο, θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα να ακυρωθεί η απόφαση”, είπε.

Ο κ. Φωλίνας είπε ότι θα συζητηθεί το θέμα στην επόμενη συνεδρίαση.

Σε αυτό το σημείο ο Γιάννης Παπαμιχαήλ είπε ότι αποχωρεί η παράταξή του, διότι θεωρεί ότι όλοι οι επικεφαλής των παρατάξεων είναι ενημερωμένοι και πρέπει να συζητηθεί το θέμα στη συνεδρίαση απόψε.

“Δύο παρατάξεις αποχώρησαν, δεν μπορεί να το αντιληφθεί ο Δήμαρχος;”, είπε ο κ. Αβραμόπουλος.

“Να συζητηθεί το θέμα την επόμενη εβδομάδα και όχι σε έναν μήνα”, ζήτσε ο κ. Παπαχρήστος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ