Ορίστηκε η Ειδική Επιτροπή Αξιολόγησης για τους υπαλλήλους των ΟΤΑ α΄ βαθμού Ν. Τρικάλων – Αν. Πρόεδρος ο Παν. Κοτσόπουλος

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Ορίστηκε σήμερα από την Αποκετρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας η Ειδική Επιτροπή Αξιολόγησης για τους υπαλλήλους των ΟΤΑ α΄ βαθμού Ν. Τρικάλων, η οποία θα αποτελείται από τους κάτωθι:

1. Αθηνά Πατσιάνη του Χρήστου, κλάδου ΠΕ Διοικητικού με βαθμό Α΄, υπάλληλο του Δήμου Φαρκαδόνας, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Ιωάννη Σιακαβάρα του Νικολάου κλάδου ΠΕ Οικονομικού με βαθμό Α΄, υπάλληλο του Δήμου Τρικκαίων.

2. Παναγιώτη Κοτσόπουλο του Τριαντάφυλλου, κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού με βαθμό Α΄, υπάλληλο του Δήμου Μετεώρων, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Αθανάσιο Ταταέτη του Κωνσταντίνου, κλάδου ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών με βαθμό Α΄, υπάλληλο του Δήμου Τρικκαίων.

3. Παναγιώτη Τσαχρήστο του Αθανασίου, κλάδου ΠΕ Διοικητικού (Οικονομολόγος) με βαθμό Α΄, υπάλληλο του Δήμου Πύλης, ως τακτικό μέλος Αθηνά Πατσιάνη του Χρήστου, κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού με βαθμό Α΄, υπάλληλο του Δήμου Φαρκαδόνας, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Στυλιανή Πελίγκου-Μπλαντή του Βασιλείου, κλάδου ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού με βαθμό Α΄, υπάλληλο του Δήμου Τρικκαίων.

4. Αθανάσιο Αθανασίου του Γεωργίου ,Προϊστάμενο της Δ/νσης Ανάπτυξης της Π.Ε. Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας , με αναπληρωτή Χρήστο Τρικάλη του Φωτίου κλάδου ΠΕ70 Δασκάλων, Δ/ντη της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων.

Γραμματέας της Ειδικής Επιτροπής Αξιολόγησης Υπαλλήλων των ΟΤΑ α΄ βαθμού Ν.Τρικάλων ορίζεται η Ελένη Ψύχου του Χρήστου , κλάδου ΠΕ1 Διοικητικών (Πολιτικών Επιστημών & Διεθνών Σχέσεων) με βαθμό Α΄, μόνιμη υπάλληλος του Δήμου Τρικκαίων, με αναπληρώτρια την Αρετή Κρέσσου του Κωνσταντίνου , κλάδου ΠΕ Διοικητικών (Κοινωνικών Ανθρωπολόγων) με βαθμό Α΄ και με σχέση εργασίας ΙΔΑΧ, υπάλληλο του Δήμου Τρικκαίων.

Ως Πρόεδρος της Ειδικής Επιτροπής Αξιολόγησης Υπαλλήλων ΟΤΑ α΄ βαθμού Ν.Τρικάλων ορίζεται η Αθηνά Πατσιάνη του Χρήστου, τακτικό μέλος, υπάλληλος του Δήμου Φαρκαδόνας με αναπληρωτή τον Παναγιώτη Κοτσόπουλο του Τριαντάφυλλου τακτικό μέλος, υπάλληλος του Δήμου Μετεώρων.

Τα αναπληρωματικά μέλη μετέχουν σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος των τακτικών μελών.

Στην περίπτωση που προεδρεύει ο αναπληρωτής του Προέδρου, θα συμμετέχει ως τακτικό μέλος ο αναπληρωτής του Προεδρεύοντος.

Έργο της Επιτροπής είναι η αξιολόγηση των ενστάσεων του άρθρου 20 ,καθώς και των εξαιρετικών επιδόσεων κατά τα οριζόμενα στις παραγράφους 5 και 12 του άρθρου 17, στις παραγράφους 5 και 12 του άρθρου 18 και στην παράγραφο 4 του άρθρου 16 του ν. 4369/ 2016

Η θητεία των μελών της Ειδικής Επιτροπής είναι διετής.

Ως τόπος συνεδρίασης της Ειδικής Επιτροπής Αξιολόγησης Υπαλλήλων ΟΤΑ α΄ βαθμού Ν.Τρικάλων, ορίζεται η έδρα του Καταστήματος του Δήμου Τρικκαίων

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ