Στην Καλαμπάκα ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ και το ασθενοφόρο-δωρεά της Μονής Βαρλαάμ

Τον τομέα Καλαμπάκας του ΕΚΑΒ επισκέφτηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας, Νίκος Παπαευσταθίου.

Τον κ. Παπαευσταθίου υποδέχθηκε ο υπεύθυνος του ΕΚΑΒ Καλαμπάκας, Γιώργος Κοντογώγος, καθώς και ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας, Ζήσης Κελεπούρης.

Στις δηλώσεις του ο κ. Παπαευσταθίου εξέφρασε τη χαρά του που βρίσκεται στην περιοχή μας για την τελετή παράδοσης του ασθενοφόρου, που προέρχεται από τη δωρεά της Μονής Βαρλαάμ, και για την ευκαιρία που θα έχει να μιλήσει με το προσωπικό του τοπικού παραρτήματος του ΕΚΑΒ για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Για τις ελλείψεις στο προσωπικό δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση, ξεκαθαρίζοντας ότι περισσότερα θα πει στην τελετή που θα γίνει στις 12:45 στο προαύλιο της Μονής Βαρλαάμ Μετεώρων.

Με αφορμή την παράδοση του ασθενοφόρου, το Κέντρο Υγείας επισκέφτηκε και η Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα.

Στον χώρο του ΕΚΑΒ βρέθηκε και το ασθενοφόρο που θα ενταχθεί και επίσημα στη δύναμη του παραρτήματος Καλαμπάκας μετά από την τελετή παράδοσης-παραλαβής.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ