Προβολή της παιδικής ταινίας «Η Ράια και ο Τελευταίος Δράκος» στη Βιβλιοθήκη

Τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, και μόνο γι’ αυτή τη Δευτέρα, η Βιβλιοθήκη θα είναι α-νοιχτή για το κοινό από τις 12:00 μ.μ. έως τις 8:00 μ.μ..
Στις 8:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο της Βιβλιοθήκης η προβολή της παιδικής ταινίας «Η Ράια και ο Τελευταίος Δράκος», μια υπέροχη περιπέτεια της Disney που κέρδισε τις καρδιές μικρών και μεγάλων!
Η πλοκή εξελίσσεται στο φανταστικό βασίλειο της Κουμάνδρας, έναν κόσμο που θυμίζει αρκετά τον δικό μας, διχασμένο από τον φόβο και το μίσος, στο οποίο επικρατεί η πικρία, η α-πελπισία και η κακία προς τον συνάνθρωπο. Η ταινία πραγματεύεται την αποκατάσταση της πί-στης στην ανθρωπότητα, ακόμα κι όταν τα πάντα μοιάζουν να είναι χαμένα, την ελπίδα και τη καλοσύνη που είναι κάτι που χρειαζόμαστε όλοι σήμερα στις ζωές μας περισσότερο ίσως από ποτέ.

Περίληψη:
Πριν από αιώνες, στο φανταστικό βασίλειο της Κουμάνδρα, δράκοι και άνθρωποι ζούσαν αρμονικά. Με την απειλή των μοχθηρών δαιμόνων Drunn, οι δράκοι θυσιάστηκαν για να σώσουν την ανθρωπότητα. Πεντακόσια χρόνια μετά, οι δαίμονες επανεμφανίστηκαν και η Ράια, μια νέα και γενναία πολεμίστρια, είναι αποφασισμένη να βρει τον τελευταίο δράκο που θα τους σώσει μια και καλή.
Ελάτε να διασκεδάσουμε με τις περιπέτειες της νεαρής και δυναμικής πολεμίστριας Ράια και να γνωρίσουμε πανέμορφα τοπία και ζωηρούς, σχεδόν ανθρώπινους, χαρακτήρες!

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ