Συνεδρίασε η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Μετεώρων – Οι αποφάσεις που λήφθηκαν

Με δέκα θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδρίασε η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, που διεξήχθη στο Πολιτιστικό Κέντρο της Καλαμπάκας, υπό την προεδρία του Αντιδημάρχου Γιώργου Θώμου.

Εγκρίθηκαν ομόφωνα:

  • Ο Καθορισμός χώρων ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων σε κοινόχρηστους χώρους της Κοιν. Καλαμπάκας του Δήμου Μετεώρων και τα πρακτικά της επιτροπής οριοθέτησης.
  • Η αρνητική γνωμοδότηση περί της μελέτης Περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου: «Μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την εγκατάσταση και λειτουργία Του Μικρού Υδροηλεκτρικού Σταθμού (ΜΥΗΣ) ισχύος 1,66 ΜW της «ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Μ.Υ.Η.Σ ΚΛΕΙΝΟΒΙΤΙΚΟ 2 Α.Ε.»
  • Η εκμίσθωση δημοτικού αγρού 20,00 στρεμμάτων στη θέση «Πούλιο Βουτάδες» της Κ. Μεγάλης Κερασιάς. Εκκίνηση στα 13 ευρώ ανά στρ.
  • Το αίτημα Μπουκουβάλα Ελένης περί παραχώρησης χώρου για κατασκευή εικονοστασίου σε δημοτική έκταση της Κοινότητας Βλαχάβας.
  • Η θετική γνωμοδότηση περί της μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τη βιοτεχνία έτοιμου σκυροδέματος, φερόμενης ιδιοκτησίας της «ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΤΕΒΕ» στην Κ. Διάβας.
  • Η αρνητική Γνωμοδότηση περί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την εγκατάσταση Φωτοβολταϊκού Σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας (15 MW) στη θέση Ορθοβούνι & Ξηρόκαμπος των Τ.Κ. Ορθοβουνίου & Κακοπλευρίου, των Δ.Ε Καλαμπάκας και Χασίων, του Δ. Μετεώρων, της Π.Ε Τρικάλων.
  • Η με αρ. πρωτ. 8925/28-6-2022 αίτηση των Μπέλλου Κων-νου και Τερζίδου Σουλτάνας για κατασκευή ράμπας.

Για το αίτημα της COMPASS OUTDOOR ADVENTURES περί μίσθωσης δημοτικών ακινήτων στον Ασπροπόταμο αποφασίστηκε να μην τεθεί προς δημοπρασία το Διοικητήριο, αλλά μόνο η ταβέρνα και ο νερόμυλος.

Για το αίτημα του μη κερδοσκοπικού Πανελλήνιου Σωματείου με την επωνυμία «Ενωμένη Ρωμηοσύνη» για παραχώρηση –εκμίσθωση δημοτικής έκτασης στην Κ. Αύρας για την ανάπτυξη της Κοινωφελούς δράσης του λέχθηκε ότι δεν υπάρχει δημοτική έκταση στο χωριό.

Αναβλήθηκε η συζήτηση του αιτήματος του Μορφωτικού Συλλόγου Καλλιθέας για παραχώρηση κοινοτικής αίθουσας για τις ανάγκες του, καθώς ο Σύλλογος δεν έχει ακόμη ΑΦΜ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ