Παιδικοί Σταθμοί Δ. Μετεώρων: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες από την ΕΕΤΑΑ – Δείτε αν ο φάκελός σας είναι πλήρης

Αναρτήθηκαν στον ιστότοπο της ΕΕΤΑΑ www.eetaa.gr οι προσωρινοί πίνακες αιτήσεων των δυνητικά ωφελούμενων με πλήρη και ελλιπή φάκελο δικαιολογητικών ανά νομό / δήμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΠΙΝΑΚΑ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΦΑΚΕΛΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΠΙΝΑΚΑ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕ ΕΛΛΙΠΗ ΦΑΚΕΛΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Μπορείτε να δείτε αν ο φάκελός σας είναι πλήρης ή ελλιπής και με διαπιστευτήρια taxisnet ΕΔΩ

 

Διαδικασία Ενστάσεων – Οδηγίες

Ενστάσεις επί των Προσωρινών Πινάκων μπορούν να υποβληθούν από τους/τις αιτούντες/αιτούσες, μόνον ηλεκτρονικά, στον ιστότοπο της ΕΕΤΑΑ www.eetaa.gr, μέσω της Ειδικής εφαρμογής για την ηλεκτρονική υποβολή ενστάσεων. Όλες οι ενστάσεις εξετάζονται από την Επιτροπή Εξέτασης Ενστάσεων (Ε.Ε.Ε.). Στην ηλεκτρονική ένσταση θα πρέπει να αναφέρεται ρητά ο λόγος για τον οποίο υποβάλλεται η ένσταση και να επισυνάπτονται τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Α) Υποβολή ένστασης (αιτούντος/αιτούσας): Είσοδος με διαπιστευτήρια TaxisNet (του/της αιτούσας/αιτούντος)

Β) Υποβολή Συναίνεσης Ετέρου Μέλους (συζύγου/ΣΣ): Είσοδος με διαπιστευτήρια TaxisNet (του ετέρου μέλους)

Α) Υποβολή ένστασης: ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο μέγιστος αριθμός ενστάσεων είναι 4, μία (1) αρχική και τρεις (3) συμπληρωματικές

1. Συμπληρώστε την αιτιολογία της ένστασης (έως 2.000 χαρακτήρες) Σε περίπτωση που θέλετε να υποβάλετε κείμενο μεγαλύτερο των 2.000 χαρακτήρων, δημιουργήστε ένα αρχείο pdf και επισυνάψτέ το ως δικαιολογητικό.

2. Επισυνάψτε όλα τα δικαιολογητικά της ένστασης (σε μορφή pdf), αφού δώσετε μια περιγραφή σε κάθε πιστοποιητικό (π.χ. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης ή Εκτύπωση ΑΜΚΑ κ.λπ.).

3. Όταν ολοκληρώσετε την επισύναψη των δικαιολογητικών επιλέξτε «Υποβολή Ένστασης». Με την ενέργεια αυτή ολοκληρώνεται η υποβολή της ένστασης. Ενδιαμέσως, μπορείτε να επιλέγετε την «Προσωρινή Αποθήκευση».

4. Μετά την Υποβολή της ένστασης δεν έχετε τη δυνατότητα να τροποποιήσετε τα στοιχεία της. Μπορείτε μόνο να δημιουργήσετε συμπληρωματική ένσταση, με την ίδια διαδικασία. Ο μέγιστος επιτρεπτός αριθμός συμπληρωματικών ενστάσεων είναι 3.

5. Επιλέξτε «Αποσύνδεση» από το πλαϊνό μενού, για να βγείτε από την εφαρμογή.

Β) Υποβολή Συναίνεσης Ετέρου Μέλους (συζύγου/ΣΣ):

1.Το έτερο μέλος (σύζυγος/ΣΣ) πρέπει να επιλέξει την επιλογή «Υποβολή Συναίνεσης» και να συνεχίσει δίνοντας τους δικούς του κωδικούς TaxisNet. Η διεπαφή ΑΑΔΕ επιστρέφει τον Συνδεδεμένο Α.Φ.Μ. (συζύγου/ΣΣ).

2. Εμφανίζονται το «Α.Φ.Μ. Συναινούντος/Συναινούσας» και το «Συνδεδεμένο Α.Φ.Μ. (συζύγου/ΣΣ)», για τον οποίο θα δώσετε την συναίνεση σας.

3. Στην περίπτωση που το «Συνδεδεμένο Α.Φ.Μ. (συζύγου/ΣΣ)» είναι κενό, παρακαλούμε συμπληρώστε σωστά τον Α.Φ.Μ. (συζύγου/ΣΣ), για τον οποίο θα δώσετε την συναίνεση σας.

4. Επιλέξτε «Υποβολή Συναίνεσης».

5. Επιλέξτε «Αποσύνδεση» από το πλαϊνό μενού, για να βγείτε από την εφαρμογή.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ