Ευχαριστήριο για την 9η Πεζοπορία Φίλων της Οξύνειας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος η 9η Πεζοπορία Φίλων της Οξύνειας “Η γραμμή που μας ενώνει”, ακολουθώντας την γραμμή Σιδηροδρομικού Σταθμού Οξύνειας μέχρι τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Αγιοφύλλου.

Η πεζοπορία λόγω παρακάμψεων των γαλαριών ήταν περίπου 16 χιλιόμετρα.

Η βοήθεια του Γιάννη Ζυγολάνη και της Γιώτας Τασίκα – Μάνου ήταν εξαιρετική με το όχημα υποστήριξης.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Κοινότητας μας, Δημήτριο Τσιλίκη που και φέτος με όχημα ανεφοδιασμού ήταν μαζί μας σε καίρια σημεία !

Ευχαριστούμε πολύ τον φίλο Γιάννη Μάνο για τα νερά των πεζοπόρων, την κ. Σούλα Τσιλίκη για τις ελιές, την κ. Μαρία Μάνθου για τη συσκευασία και την εταιρεία Μάτης για τον χαλβά που πρόσφερε στους πεζοπόρους!

Η επιστροφή στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Οξύνειας έγινε με λεωφορείο προσφορά του κ. Τσιάτσιου Νεκτάριου και τον ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη!

Τέλος ευχαριστώ πολύ για τα εδέσματα που ετοίμασαν και τους φίλους από το Αγιόφυλλο στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Αγιοφύλλου!

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Δημήτρη Κούβελα καθηγητή Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ και την κ. Αθανασία Παππά πρόεδρο της ΕΛΕΑΝΑ που περπάτησαν μαζί μας και τέλος τον κ. Ζήση Καραγιάννη πρόεδρο του Αγιοφύλλου.

Ευχόμαστε να δοθεί συνέχεια στην αξιοποίηση των κτιρίων που έχουν διασωθεί και στην ανάδειξη της Γραμμής που μας ενώνει ως πεζοπορικός προορισμός με την ανάδειξή του ως μονοπάτι περιπατικού τουρισμού.

Μαζί μας ήταν και ο κ. Παπούλιας Βασίλης συνταξιούχος μηχανικός Ο.Σ.Ε. και μέλος του Συλλόγου Φίλων Σιδηροδρόμου που μοιράστηκε μαζί μας πολύτιμες πληροφορίες και τον ευχαριστούμε πολύ.

Ετοιμαζόμαστε ήδη για το καλοκαίρι του 2023!

Αθανάσιος Ράπτης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ