Με μουσική και χορό έκλεισε η δεύτερη μέρα του 13ου Παγκόσμιου Συνεδρίου και Ανταμώματος Θεσσαλών

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Με την Πολιτιστική Βραδιά στην πλατεία Ρήγα Φεραίου της Καλαμπάκας έκλεισε η δεύτερη μέρα του 13ου Παγκόσμιου Συνεδρίου και Ανταμώματος των Θεσσαλών που πραγματοποιείται στην Κααμπάκα.

Η Πολιτιστική βραδιά περιελάμβανε μια αξιόλογη χορευτική παράσταση με μουσική και τραγούδια αντιπροσωπευτικά από όλη την Θεσσαλία. Δύο Χορευτικές Ομάδες παρουσίασαν ανάλογα προγράμματα: Αντιπροσωπευτική Χορευτική Ομάδα από το χορευτικό της Παγκόσμιας Νεολαίας Θεσσαλών και ο Χορευτικός Όμιλος Καλαμπάκας “ΜΕΤΕΩΡΑ” Δήμου Μετεώρων.

Το μουσικό/τραγουδιστικό πρόγραμμα της βραδιάς πλαισίωσαν οι μουσικοί: Τάκης Μπέκας κλαρίνο, Λευτέρης Σχορετσιανίτης βιολί, Αλέκος Χλύβας ακορντεόν, Νίκος Ντόκος λαγούτο, Γιώργος Τσαούσης τραγούδι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι χορευτές του Χορευτικού Ομίλου Καλαμπάκας προετοιμάζονται επισταμένα από το Πάσχα μέχρι σήμερα για το πρόγραμμα της συγκεκριμένης πολιτιστικής βραδιάς και οι χορευτές της Παγκόσμιας Νεολαίας Θεσσαλών παρόλο που δεν βρίσκονται μεταξύ τους παρουσίασαν ένα αξιόλογο πρόγραμμα. Την ευθύνη της εκδήλωσης είχε ο Πανεπιστημιακός Καθηγητής Ελληνικών Χορών κ. Γιάννης Δήμας.

Σημαντικό να αναφερθεί, είναι το γεγονός, ότι για την άρτια διοργάνωση του «13ου Παγκοσμίου Συνεδρίου και Ανταμώματος των Θεσσαλών», ανά τακτά χρονικά διαστήματα, συνεδρίαζε μέσω τηλεδιασκέψεων, η οργανωτική επιτροπή, την οποία αποτελούν οι: κ. Γκίκας Διαμαντής, Πρόεδρος της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών, κ. Μίχου Φωτεινή, Γενική Γραμματέας της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών, κ. Λύπας Δημήτριος, Αντιδήμαρχος Μετεώρων Τουρισμού, Πολιτισμού, Δημοσίων Σχέσεων και Ενημέρωσης, κ. Νικολογιάννης Σπυρίδων, Ειδικός Σύμβουλος Δημάρχου Δ. Μετεώρων σε θέματα Τουρισμού και Οικονομικών, κ. Σκρέκα Κωνσταντἰνα, Μέλος του Δ.Σ. της Παγκόσμιας Νεολαίας Θεσσαλών ως Υπεύθυνη Πολιτισμού και κ. Κουτσερής Ηλίας, Δημοσιογράφος.

Αύριο Κυριακή 31 Ιουλίου 2022 το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκδρομή στα Μετέωρα και στα Μουσεία του Δήμου Μετεώρων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ