Ξεκίνησε και συνεχίζεται η τοποθέτηση των “Έξυπνων” Στάσεων

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Ξεκίνησε και συνεχίζεται η τοποθέτηση των «έξυπνων» στάσεων στον Δήμο Μετεώρων. Τα στέγαστρα έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» στο πλαίσιο της Πρόσκλησης V, της Πράξης: «Προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων για την δημιουργία ή και αναβάθμιση στάσεων, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού των δήμων της χώρας» και τοποθετούνται για την αναβάθμισης της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών του επιβατικού κοινού των υπεραστικών γραμμών του Δήμου Μετεώρων.
Ήδη έχουν τοποθετηθεί μία στάση στη διασταύρωση της Θεόπετρας, και δυο στάσεις στην Καλαμπάκα, μία στην περιοχή του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας και μια απέναντι από τα Γυμνάσια Καλαμπάκας. Επίσης έχει προγραμματιστεί να τοποθετηθούν στέγαστρα στα εξής σημεία:
ΔΙΑΒΑ ΣΤΑΣΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ι.Ν. Αγ. Παντελεήμονα
ΑΣΠΡΟΚΚΛΗΣΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ
ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΑΣΤΡΑΚΙ ΠΛΑΤΕΙΑ
ΚΑΣΤΡΑΚΙ ΣΤΑΣΗ «ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ»
ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ
ΑΓΙΟΦΥΛΛΟ ΠΛΑΤΕΙΑ

Κάθε στέγαστρο θα περιλαμβάνει:
• 2 θύρες USB για φόρτιση smart συσκευών
• ηλεκτρονικό κύκλωμα επαρκή φωτισμού τεχνολογίας Led και θα πρέπει να εξασφαλιστεί πλήρως η προστασία της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης καθώς και η προστασία των επιβατών από το ρεύμα
• ενεργειακά αυτόνομο Φ/Β και να έχει τη δυνατότητα ηλεκτρολογικής σύνδεσης τόσο στο Φ/Β όσο και εναλλακτικά σε συνεχές ρεύμα (πίλαρ)
• πινακίδα της στάσης
• ειδικό ενσωματωμένο πλαίσιο με καθαρές διαστάσεις 1,00μ. (για την οριζόντια) και 0,70μ. (για την κατακόρυφη) όπου θα αναρτώνται πληροφορίες, ανακοινώσεις, χάρτες κ.λπ. και στις δύο όψεις του

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ