Πραγματοποιήθηκε στην Καλαμπάκα η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για την Έμφυλη Βία

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Μια πολύ σημαντική και ενδιαφέρουσα εκδήλωση διοργάνωσε σήμερα Κυριακή 10 Ιουλίου 2022 η Οργάνωση Μελών Καλαμπάκας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε συνεργασία με την συλλογικότητα «Πρωτοβουλία Γυναικών Καλαμπάκας»

Η εκδήλωση που που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του πρώην ΚΕΓΕ Καλαμπάκας είχε θέμα: «Έμφυλη Βία» και εισηγητές ήταν ο Βασίλης Μαστρογιάννης, Διδάκτωρ Δημοσίου Δικαίου στο Πάντειο, Νομικός, MSc – Οικονομολόγος και η Ευφροσύνη Μεγαρχιώτη, Αστυνόμος Α’ του Τμήματος Ασφαλείας Τρικάλων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκτός των άλλων οι πρώην βουλευτές Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστος Σιμορέλης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Τρικάλων Δημήτρης Μήτραινας και πολλά μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ από Τρίκαλα και Καλαμπάκα.

Την εκδήλωση ξεκίνησε η Γραμματέας της Ο.Μ. Καλαμπάκας και μέλος της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Τρικάλων Πέρυ Χαρτοπούλου η οποία ευχαρίστησε όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και παρουσίασε τους ομιλητές. Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο Βασίλης Μαστρογιάννης ο οποίος είπε πως είναι χαρά του που βρίσκεται στην Καλαμπάκα και πως η ατμόσφαιρα είναι τόσο ζεστή και φιλική που αισθάνεται πολύ άνετα. Είπε πως στο τέλος της παρουσίασης θα χαρεί να δεχθεί ερωτήσεις και να γίνει μια εποικοδομητική συζήτηση πάνω στο τόσο σοβαρό αυτό θέμα ενώ αναφέρθηκε στη συνέχεια στις μορφές βίας και στους τρόπους αντιμετώπισή της.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ