Επιτυχημένη η γιορτή για τα παιδιά του σχολείου της Χρυσομηλιάς

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Μια πολύ όμορφη και ξεχωριστή γιορτή για τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Χρυσομηλιάς αλλά και για όλους τους συγχωριανούς διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου στην κεντρική πλατεία του χωριού.
Τρελό κέφι, παιχνίδια, ανιματέρ, φανταστικοί μασκότ, φιγούρες, face painting, μπαλονοκατασκευές και ένας μάγος από το Μαγικό Κάστρο ο οποίος κατέπληξε τους πάντες με τα μαγικά του, ήταν μερικές από τις εκπλήξεις που είχε ετοιμάσει ο Σύλλογος για τα παιδιά και έκαναν το απόγευμά τους αξέχαστο!

Ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει για την προσφορά τους: Τον επικεφαλής της Αξιωματικλής αντιπολίτευσης στο Δήμο Μετεώρων κ. Λευτέρη Αβραμόπουλο, τον πρόεδρο Βάιο Ζαχαράκη, το βιβλιοπωλείο Παπάντος, το βιβλιοπωλείο Κολιός, το βιβλιοπωλείο Ελένη Πάλαιοπάνου, τον κ. Αποστόλη Ζαχαρόπουλο, την κυρία Θεοδώρα Μπούλμπου, ψησταριά «Η Ντίνα», τα αρτοποιεία Παπούλιος και Ελένη Κόφφα, τον κ. Κώστα Φωτόπουλο, ελαστικά «Ο Σιαπέρας», ζαχαροπλαστεία Δρουγκας, Κυβέλεια, Ανανάς, Μέλισσα, τα επιθέματα Ροή Βασίλης Σακκάς και την κρεπερί Μπαμ Μπαμ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ