Ευχαριστήριο ενορίας Αγίου Δημητρίου Διάβας προς ΕΚΑΒ Τρικάλων

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Η ενορία μας τον μήνα Απρίλιο, κατόπιν επιστολής της προς επιχείρηση του Νομού μας, απέκτησε μία μεγάλη δωρεά, μία δωρεά ζωής. Επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο Νομό μας και επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία της, δώρισε στην ενορία μας έναν αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή (AED).
Κατόπιν αιτήσεως της ενορίας μας, το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022, στην αίθουσα του Τοπικού Κοινοτικού Συμβουλίου Διάβας, σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Διάβας κ. Φώτη Αλέκο, πραγματοποιήθηκε η εκπαίδευση πάνω στη χρήση του απινιδωτή, στις πρώτες βοήθειες και ΚΑΡΠΑ (Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση). Τρεις αξιόλογοι εκπαιδευτές -νοσηλευτές με αγάπη για το λειτούργημά τους και μεγάλη μεταδοτικότητα, η κα. Μπάτζιου Ιφιγένεια, ο κ. Ρακοβίτης Βασίλειος και ο κ. Οικονόμου Γεώργιος, εκπαίδευσαν τους δώδεκα (12) συμμετέχοντες στο πρόγραμμα, το οποίο εμπλουτισμένο πλέον θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο φθινόπωρο και πάλι. Ευχαριστούμε θερμά τους τρεις εκπαιδευτές για τα μαθήματα ζωής που μας δίδαξαν και για την χαρά συνάντησης μαζί τους. Ο Θεός να τους ευλογεί σε κάθε στιγμή της ζωής τους για το ύψιστο λειτούργημα που επιτελούν.
Ο απινιδωτής φυλάσσεται στο χώρο της ενοριακής βιβλιοθήκης, δίπλα ακριβώς από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου. Πρόσβαση στην βιβλιοθήκη έχουν οι καταστηματάρχες των γύρω καταστημάτων και οι επίτροποι του ναού. Οι καταστηματάρχες στους οποίους μπορείτε να απευθυνθείτε σε κάποιο έκτακτο γεγονός και να έρθουν να κάνουν χρήση του απινιδωτή είναι: Φωτεινή Τάσιου και Έφη Μητρογιώργου (Φαρμακείο), Βιργινία Τσαρούχα (King Cafe), Κλεάνθης Ζήμος (Μικρό Νυχτερινό), Παναγιώτης Μπερντές (Cafe Οξυγόνο).
Στις εισόδους του χωριού θα τοποθετηθούν αυτοκόλλητα με το σήμα του απινιδωτή που θα κατευθύνουν με βέλη προς την ενοριακή βιβλιοθήκη, έτσι ώστε να γνωρίζουν όλοι ότι στο χωριό υπάρχει απινιδωτής προς χρήση.
Η χρήση του απινιδωτή αφορά και περιστατικά εκτός Διάβας, των γύρω χωριών, της γύρω περιοχής και γενικά όπου σημειωθεί ανάγκη προς τους συνανθρώπους μας, μπορείτε να προστρέξετε στους προαναφερθέντες καταστηματάρχες και να έρθουν να κάνουν χρήση του απινιδωτή.

ΕΚ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ