Δείπνο στου «Πατέντα» από τον Λευτέρη Αβραμόπουλο

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Δείπνο στα μέλη του Συνδυασμού «Δύναμη Ευθύνης» του παρέθεσε το βράδυ της Παρασκευής 3 Ιουνίου 2022 ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο και υποψήφιος Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος.
Στο Δείπνο που παρατέθηκε στην ταβέρνα του Θεόδωρου Κουζίνα (Πατέντα) στην Αύρα, παραβρέθηκαν εκτός από μέλη του συνδυασμού «Δύναμη Ευθύνης» και ιδιοκτήτες των μέσων ενημέρωσης της Καλαμπάκας.

Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος αφού ευχαρίστησε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή του αναφέρθηκε στα Μέσα Ενημέρωσης της πόλης μας που προβάλλουν τις ομορφιές αλλά και τα προβλήματα του Δήμου και ευχαρίστησε για την προβολή των θέσεων του συνδυασμού.

Στη συνέχεια απευθύνθηκε στα μέλη της ομάδα; του και είπε μεταξύ άλλων ότι όλοι πρέπει να συνεχίσουν να είναι δίπλα σε όλους τους δημότες του Δήμου και με τον ίδιο ζήλο και ρυθμό να συνεχίσουν την προσπάθεια η «Δύναμη Ευθύνης» να είναι ο συνδυασμός που θα κερδίσει τις επόμενες Δημοτικές Εκλογές για να μπορέσει να εφαρμόσει όλα όσα έχει σχεδιάσει για ένα δήμο αντάξιο των δημοτών του.

Τέλος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την διεύθυνση του καταστήματος για την άψογη εξυπηρέτηση και το πολύ καλό φαγητό.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ