Δημήτρης Λύπας: «Καθαρός» ρόλος σε θέματα τουρισμού και επικοινωνίας

Σε μία καλά μελετημένη και σημαντική αλλαγή σχετικά με τα καθήκοντα των αντιδημάρχων προχώρησε ο Δήμαρχος Μετεώρων Θεόδωρος Αλέκος.

Με τη χθεσινή απόφασή του αναθέτει τις αρμοδιότητες του Πολιτισμού στον Αντιδήμαρχο Έργων Γιώργο Θώμο, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά το αντικείμενο, ως ο πρώτος Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Μετεώρων της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, αποφορτίζοντας παράλληλα τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Λύπα, με στόχο την απρόσκοπτη ενασχόλησή του με τις αρμοδιότητες του Τουρισμού, της ενημέρωσης και του Τύπου.

Σε ένα κομβικό σημείο για τη δημοτική Αρχή, που επιθυμεί διακαώς να φέρει κάτι νέο στον τουρισμό και να θέσει τις βάσεις για την ανάπτυξή του στα επόμενα χρόνια, ο κ. Λύπας θα έχει τη δυνατότητα να προωθήσει και να «τρέξει» τις απαιτούμενες διαδικασίες στο πλαίσιο αυτό.

Επιπλέον, θα μεριµνά για τα ζητήµατα τουριστικής προβολής του Δήµου Μετεώρων, ενώ παραμένει στις αρμοδιότητές του η ευθύνη για το Γραφείο Τουρισµού του Δήµου Μετεώρων, το Μουσείο Γεωλογικών Σχηµατισµών Μετεώρων και το Κέντρο Ψηφιακής Προβολής της Ιστορίας και του Πολιτισµού των Μετεώρων.

Επίσης σημαντικός κρίνεται και ο τομέας των Δηµοσίων Σχέσεων και των θεμάτων προβολής, ενηµέρωσης και τύπου, καθώς και σε αυτόν ο κ. Λύπας είχε και θα έχει πολλή δουλειά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ