Στο πρόγραμμα “Τρίποντα στα Σχολεία” συμμετείχε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Την Πέμπτη 26 Μαΐου 2022, το 1ο Δημοτικό Σχολείο συμμετείχε στο Εκπαιδευτικό, Αθλητικό Πρόγραμμα «ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ».
Συγκεκριμένα οι μαθητές των Γ΄ Δ΄ Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων του σχολείου μας συμμετείχαν στο πρόγραμμα «ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ» της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (FIBA) και το πρόγραμμα «HER WORLD HER RULES». Το πρόγραμμα πραγματοποιείτε σε σχολεία Α/Εκπαίδευσης όλης της χώρας για το σχολικό έτος 2021-2022.
Σκοπός του προγράμματος είναι να έρθουν σε επαφή με το άθλημα της Καλαθοσφαίρισης όσο περισσότερα αγόρια και κορίτσια γίνεται, καθώς επίσης και να δοθεί το κατάλληλο ερέθισμα έτσι ώστε να συνεχίσουν να ασχολούνται με αυτό.
Υπεύθυνη του προγράμματος είναι η Ομοσπονδιακή Προπονήτρια Καλαθοσφαίρισης της Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΣΚΑΘ) Αφροδίτη Αραπατσάνη η οποία σε συνεργασία με τους προπονητές Αριστοτέλη Παπαναστασίου και Κώστα Σπανό έδειξαν στα παιδιά τεχνικές και μυστικά της Καλαθοσφαίρισης.
Τα παιδιά προπονήθηκαν, έπαιξαν διάφορα παιχνίδια και μπάσκετ και διασκέδασαν. Σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο πρόγραμμα δόθηκαν αναμνηστικά μπλουζάκια.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ