Ένα όμορφο απογευματινό διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαμπάκας “Τα Μετέωρα”

Ένα όμορφο απογευματινό πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαμπάκας «Τα Μετέωρα» στο ξενοδοχείο «Μετέωρα» στο Καστράκι.
Μετά από δύο χρόνια, απουσίας και σιωπής, λόγω της πανδημίας, μέλη και φίλοι του Συλλόγου συναντήθηκαν σε έναν όμορφο χώρο, δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου Μετέωρα για να απολαύσουν τον καφέ τους, να μιλήσουν και να περάσουν όμορφα.

Τους παραβρισκόμενους καλωσόρισε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Νίκος Κοσβύρας ο οποίος τους ευχαρίστησε για την αποδοχή της πρόσκλησης και είπε μεταξύ άλλων πως ήταν καιρός να κάνουμε μια συγκέντρωση για να μπορέσουμε να βρεθούμε ξανά όλοι μαζί, να συζητήσουμε μεταξύ μας και γιατί όχι μετά από τόσο καιρό να ξανασυστηθούμε. Επίσης ο κ. Κοσβύρας ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την προεδρεία του Συλλόγου και νέος πρόεδρος αναλαμβάνει ο κ. Γρηγόρης Δερεκενάρης. Έφτασε η ώρα, είπε ο κ. Κοσβύρας, να αποχωρήσω από την προεδρεία του αγαπημένους μας Συλλόγου για να αναλάβουν νέοι άνθρωποι με φρέσκιες ιδέες. Βέβαια είμαστε όλοι εδώ για να βοηθήσουμε, είπε, να πάει μπροστά ο Σύλλογος και να πραγματοποιήσει όλα όσα έχει προγραμματισμένα.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η κυρία Κική Λαΐτσα η οποία αναφέρθηκε σε κάποιες δράσεις του Συλλόγου που θα προγραμματιστούν και ευχήθηκε και αυτή με τη σειρά της στους παραβρισκόμενους να απολαύσουν το όμορφο αυτό απόγευμα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ