Ομάδες του συνδυασμού “Δύναμη Ευθύνης” καθαρίζουν την πόλη και τα Μετέωρα

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Μια σημαντική εθελοντική δράση διοργάνωσε η Δημοτική Παράταξη «Δύναμη Ευθύνης».

Σήμερα Σάββατο 14 Μαΐου το πρωί ομάδες εθελοντών ξεκίνησαν με αφετηρία την Κεντρική Πλατεία Ρήγα Φεραίου για να καθαρίσουν τις εισόδους της πόλης, να αποκαλύψουν τις πινακίδες που χάνονται πίσω από πλούσια βλάστηση, και να αναδείξουν τα μονοπάτια των Μετεώρων, τα οποία αδυνατούν να βρουν οι επισκέπτες.

Την ώρα που ο κόσμος γύρω μας αλλάζει, γειτονικές μας πόλεις αναπτύσσονται και εξελίσσονται περνώντας σε μια νέα εποχή, η «Δύναμη Ευθύνης» με επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο Λευτέρη Αβραμόπουλο, αναλαμβάνει σημαντικές πρωτοβουλίες.

Αυτή είναι η πρώτη μας εθελοντική δράση του συνδυασμού προς αυτή τη κατεύθυνση και όπως μας ανέφερε ο επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος θα ακολουθήσουν δεκάδες άλλες μέσα στο επόμενο διάστημα. Διότι, όπως λέει, «τίποτα δε μας χαρίζεται και ήρθε αλήθεια η ώρα να πάρουμε το μέλλον στα χέρια μας» και κατέληξε: «Ενώνουμε δυνάμεις, ενεργοποιούμε τις υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας για να κάνουμε την Καλαμπάκα μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή πόλη. Παίρνουμε τις τύχες, το μέλλον στα χέρια μας».

Να σημειωθεί ότι στη δράση αυτή του συνδυασμού “Δύναμη Ευθύνης” συμμετείχε και ομάδα της “Πράσινης Κιβωτού”.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img