Οι τοποθετήσεις των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων στην πρόταση του Γιάννη Παπαμιχαήλ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Σύμφωνο βρίσκει τον Δήμαρχο Μετεώρων Θεόδωρο Αλέκο η πρόταση που κατέθεσε σήμερα ο επικεφαλής της ελάσσονος Αντιπολίτευσης, Γιάννης Παπαμιχαήλ, για σύσταση επιτροπής που θα εξετάσει όλες τις αναθέσεις των δημοτικών αρχών που έγιναν τα έτη 2019, 2020 και 2021 στο φυσικό αντικείμενο.

Όπως τόνισε ο κ. Αλέκος στις δηλώσεις του προς την ιστοσελίδα tameteora.gr, η πρόταση του κ. Παπαμιχαήλ συμπίπτει με τις απόψεις της δημοτικής Αρχής για διαφάνεια στα οικονομικά του Δήμου μας.

Από την πλευρά του ο επικεφαλής της “Δύναμης Ευθύνης”, Λευτέρης Αβραμόπουλος, δήλωσε: «Ας κάνουν ο κ. Αλέκος και ο κ. Παπαμιχαήλ ό,τι νομίζουν. Οι συνδημότες μας βλέπουν και κρίνουν».

Ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δ.Σ. Μετεώρων Γιώργος Χαντζιάρας δήλωσε στην ιστοσελίδα μας ότι δεν είναι αντίθετος με την πρόταση, αν και πιστεύει ότι η εξέταση των αναθέσεων δεν πρόκειται να βγάλει κάτι, καθώς αυτές γίνονται βάσει νόμων της Πολιτείας, εκτός κι αν έχει γίνει κάτι κατά παράβαση των νόμων αυτών.

Θυμίζουμε ότι η πρόταση του κ. Παπαμιχαήλ για την Επιτροπή είναι να αποτελείται από ένα μέλος της κάθε ομάδας που εκπροσωπείται στο Δημοτικό Συμβούλιο, ένα υπηρεσιακό των τεχνικών και οικονομικών υπηρεσιών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img