Ανακοίνωση 15μελους του ΓΕΛ Καλαμπάκας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Όπως όλοι γνωρίζουμε η κατάσταση στη χώρα μας λόγο του COVID-19 είναι δύσκολη και τα περιοριστικά μέτρα πολλά. Μέσα σε αυτά τα περιοριστικά μέτρα βρίσκεται και η απαγόρευση των σχολικών εκδρομών. Με αποτέλεσμα η προγραμματισμένη πενθήμερη εκδρομή της φετινής 3ης λυκείου να ακυρώνεται.

Λόγος αυτής την ανακοίνωσης είναι ότι για να πραγματοποιηθεί αυτήν η εκδρομή είχαν δρομολογηθεί κάποιες διαδικασίες και προσπάθειας συσσώρευσης χρημάτων από τους μαθητές.

Η προσπάθεια αυτήν έγινε με την βοήθεια λαχείων των οποίων αρκετοί μαθητές μοίρασαν σε γνωστούς, φίλους καθώς και καταστήματα της πόλης μας. Φυσικά τα λαχεία όπως όλοι ξέρουμε αντιστοιχούν και σε ένα κέρδος, σε ένα δώρο για αυτούς που ενίσχυσαν και βοήθησαν σε αυτήν την προσπάθεια.

Εδώ θα θέλαμε να αναφέρουμε πως η κλήρωση του δώρου και πιο συγκεκριμένα μιας τηλεόρασης ήταν προγραμματισμένη να γίνει σήμερα 16 Ιανουαρίου.

Αλλά λόγω της ακύρωσης την εκδρομής και την απογοήτευση των μαθητών η κλήρωση θα αναβληθεί αλλά δεν θα ακυρωθεί. Η νέα ημερομηνία λοιπόν της κλήρωσης θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες και θα πάει λίγο πιο πίσω ώστε οι μαθητές να δώσουν όσα ακόμη λαχεία μπορούν καθώς πλέον δεν υπάρχει η πίεση του χρόνου από την εκδρομή. Θα δωθεί λοιπόν η ευκαιρία μέσα σε ένα χρονικό διάστημα οι μαθητές να μοιράσουν όσα ακόμη λαχεία μπορούν.

Τώρα τα χρήματα που θα μαζευτούνε και θα μείνουν στην άκρη και στην τέσπα του 15μελους του σχολείου μας θα χρησιμοποιηθούνε για διάφορες ενέργειες στο σχολείο καθώς και κάτι ωραίο σαν ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι στο τέλος της σχολικής χρονιάς για τους μαθητές της 3ης λυκείου.

Η ανακοίνωση για την νεα ημερομηνία της κλήρωσης και του δώρου θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Το 15μελες του ΓΕΛ Καλαμπάκας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Λυπάμαι που θα στερηθείτε την καθιερωμένη σχολική εκδρομή των τελειόφοιτων πού είναι ένα σημείο αναφοράς των αναμνήσεων της σχολικής σας ζωής…
    Το 1972 κοντά στα Χανιά της Κρήτης πνίγηκαν από ανατροπή καϊκιού, 21 μαθήτριες πού είχαν πάει σχολική εκδρομή. Την επόμενη χρονιά με κυβερνητική απόφαση απαγορεύτηκαν όλες οι εκδρομές, έτσι εμείς (το σχολικό έτος 1973-1974) δεν πήγαμε καμιά εκδρομή παρά μόνο την ημερήσια στο μεγάλο Κεφαλόβρυσο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img