Δώρο αγάπης από την εταιρεία ΖΗΝΔΡΟΣ ΑΕ για την ομάδα εθελοντών “Angeles With Paws Meteora Gr”

Η εταιρεία ΖΗΝΔΡΟΣ ΑΕ κατασκεύασε στο χέρι, μοναδικά , σκαλιστά μπρελόκ, που φέρουν το λογότυπο της ομάδας εθελοντών για τα αδέσποτα στην πόλη μας. Είναι μία κίνηση αγάπης που έγινε άμεσα αποδεκτή από την ομάδα εθελοντών καθώς , είναι πολύ συγκινητικό να ευαισθητοποιηθούν οι πολίτες ως προς το θέμα των αδέσποτων και να θέλουν να βοηθήσουν.

“Τα μπρελόκ κατασκευάστηκαν και δωρήθηκαν από την εταιρεία ΖΗΝΔΡΟΣ ΑΕ για να συμβάλει στη διάδοση του μηνύματος της ομάδας εθελοντών Angels with Paws.

Η υιοθεσία ενός αδέσποτου είναι μια πράξη αγάπης σε μια ψυχή που το χρειάζεται και όχι μια χρηματική συναλλαγή γιατί οι φίλοι είναι δωρεάν.”

Υπάρχουν συμπολίτες που φροντίζουν αδέσποτα και υπάρχουν αδέσποτα που πολλές φορές, υπάρχει μεγάλη ανάγκη κάλυψης κάποιων εξόδων για θεραπεία τους . Κάποιες θεραπείες και κάποια φάρμακα, σιρόπια και χάπια συγκεκριμένα, δεν καλύπτονται από τον Δήμο.Για αυτό τον λόγο πολλές φορές ανακοινώνεται η συγκέντρωση χρηματικού ποσού σε ορισμένα κτηνιατρεία της πόλης μας. Η ομάδα εθελοντών Angels With Paws Meteora GR, αποφάσισε να κάνει πιο μαζική αυτή την προσπάθεια των πολιτών.

Στις επόμενες ημέρες, θα βγει πρόγραμμα με καταστήματα της Καλαμπάκας που θα “φιλοξενήσουν”για ένα χρονικό διάστημα ένα ξύλινο κουμπαρά. Ο κουμπαράς δε θα είναι στάσιμος σε ένα κατάστημα. Θα “επισκεφθεί” πολλά καταστήματα της πόλης που δήλωσαν ενδιαφέρον.

Ο κουμπαράς αδέσποτων, θα καταλήξει στο Δημοτικό Κτηνιατρείο σφραγισμένος, όπου και θα γίνει η καταμέτρηση ενώπιον εθελοντών της ομάδας και του αρμόδιου Αντιδημάρχου και θα ανακοινωθεί δημόσια από τους εθελοντές το ποσό που συγκεντρώθηκε. Έπειτα θα βρίσκεται στο Δημαρχείο και για κάθε σοβαρή ανάγκη αδέσποτου ή συμπολίτη που χρειάζεται βοήθεια για κάποιο αδέσποτο και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει , η ομάδα θα στηρίζει τις ανάγκες αυτές όσο μπορεί με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν.

Η ομάδα εθελοντών είναι υπέρ της διαφάνειας και της ανακοίνωσης των δράσεών της δημόσια, προς γνώση των πολιτών.

“Θα ήταν πολύ όμορφο να δούμε να συγκεντρώνονται χρήματα για τα αδέσποτα , γιατί οι ανάγκες που προκύπτουν είναι πολύ μεγάλες, και τόσο οι εθελοντές όσοι και οι πολίτες που φροντίζουν αδέσποτα, δεν μπορούν να καλύπτουν τα ποσά. ”

Τα μπρελόκ δεν είναι προς πώληση! Θα δίνονται σε ανθρώπους που αγαπάνε τους τετράποδους φίλους μας . Θα τα βρείτε στα καταστήματα που θα τοποθετείται ο κουμπαράς και κάθε πολίτης που θα στηρίζει και θα ενισχύει θα ζητάει ένα μπρελόκ που είναι ευγενική χορηγία της εταιρείας ΖΗΝΔΡΟΣ ΑΕ.

“ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΖΗΝΔΡΟΣ ΑΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ, ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΗΣ ΒΗΜΑΤΑ.ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΤΕ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΊΜΗΣΗ ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΩΣ ΥΠΕΎΘΥΝΗ ΠΡΑΞΗ ΑΓΑΠΗΣ.

Η ομάδα εθελοντών “Angels With Paws, Meteora GR”

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ