Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 1ου Συνεδρίου Δήμων με Μνημεία UNESCO – Στην Πάτμο το 2ο Συνέδριο

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Ολοκληρώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου οι εργασίες του 1ου Συνεδρίου Δήμων με Μνημεία UNESCO, που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαμπάκας.

Το συνέδριο ήταν μία πρωτοβουλία του Δήμου Μετεώρων, που όλοι οι σύνεδροι ευχήθηκαν να γίνει θεσμός και να διοργανώνεται κάθε χρόνο σε διαφορετική πόλη/δήμο.

Όπως κατέγραψε η ιστοσελίδα tameteora.gr, στο τέλος των εργασιών αποφασίστηκε να συγκροτηθεί Επιτροπή των Συνεδρίων, μόνιμο μέλος της οποίας θα είναι ο Δήμος Μετεώρων.

Το 2ο Συνέδριο θα διοργανώσει το Καλοκαίρι του 2022 η Πάτμος, ενώ αν για οποιονδήποτε τρόπο δεν καταστεί εφικτή η διοργάνωσή του στο νησί της Αποκάλυψης, τότε θα το διοργανώσει η Μύκονος.

Τη λήξη των εργασιών του συνεδρίου κήρυξε ο Δήμαρχος Μετεώρων Θεόδωρος Αλέκος, ο οποίος είπε ότι αισθάνεται τυχερός που έκανε νέους φίλους και ευχήθηκε καλή συνέχεια στα συνέδρια και στην ένωση των Δήμων με Μνημεία UNESCO της χώρας μας, που θα γίνει με μορφή που θα αποφασιστεί στους επόμενους μήνες.

Ακολούθησε ανταλλαγή αναμνηστικών.

Η βραδιά θα κλείσει με επίσημο δείπνο που θα παραθέσει ο Δήμαρχος, ενώ αύριο το τριήμερο πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με επίσκεψη των συνέδρων στις μονές Βαρλαάμ και Αγίου Στεφάνου Μετεώρων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ