Η Φθινοπωρινή φύση στα Μετέωρα κυριολεκτικά μας μαγεύει

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Δεν είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζω φωτογραφίες με λουλούδια και φυτά, όμως κάθε φορά που βγαίνω μια βόλτα στα μονοπάτια της βόρειας Καλαμπάκας και των Μετεώρων οι ομορφιές με συνεπαίρνουν και δεν σταματώ να φωτογραφίζω.

Η Φθινοπωρινή φύση είναι, από άποψη χρωμάτων, η ομορφότερη. Την εποχή αυτή τα φύλλα των δέντρων παίρνουν πολλά χρώματα πριν κλείσουν τον κύκλο της ζωής τους και πέσουν. Υπάρχουν ακόμη και πανέμορφα φθινοπωρινά λουλούδια. Φέτος και κορομηλιές άνθισαν.

Tα λουλούδια μας φτιάχνουν πάντα τη διάθεση και μας δημιουργούν μία αίσθηση χαράς και αρμονίας. Όπου και να τα συναντήσουμε, στο μπαλκόνι ενός σπιτιού, σε έναν όμορφο κήπο ή στο φυσικό τους περιβάλλον μας προσφέρουν μια ανεξήγητη ευφορία και κυριολεκτικά μας μαγεύουν.

Σε συνδυασμό με το ξεχωριστό τοπίο των Μετεώρων, σαν πίνακας ενός διάσημου ζωγράφου, η φύση ζωγραφίζει και αιχμαλωτίζει τη ματιά μας!

Περπατώντας κατά διάφορα χρονικά διαστήματα από την περιοχή του Μπάντοβα μέχρι την Αγία Τριάδα έβγαζα φωτογραφίες της φύσης και του όμορφου Μετεωρίτικου τοπίου. Κάποιες από αυτές σας τις παρουσιάζω.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΨΑΡΡΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ