Εξάμηνη παράταση στην παράδοση του ασθενοφόρου από τη δωρεά της Μονής Βαρλαάμ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΚΑΒ ενέκρινε τη χορήγηση εξάμηνης παράτασης στην εταιρεία «AIGLON ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ», έως 08/10/2022, για την παράδοση του ασθενοφόρου από τη δωρεά της ιεράς μονής Βαρλαάμ Μετεώρων στο ΕΚΑΒ Καλαμπάκας.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με την με αριθμ. 4/2021 υπογραφείσα Σύμβασης μεταξύ ΕΚΑΒ και AIGLON ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, που αφορά την προμήθεια ενός (1) ασθενοφόρου τύπου “B”, DIESEL 4×4, εργοστασίου κατασκευής PEUGEOT BOXER 35 διασκευασμένου από τον οίκο AUTORIBEIRO για το ΕΚΑΒ Παράρτημα Λάρισας τομέας Καλαμπάκας, οριζόταν ότι ο ασθενοφόρο πρέπει να παραδοθεί το αργότερο μέχρι τις 12/04/2022.

Όπως αναφέρεται στο αίτημα της εταιρείας η αυτοκινητοβιομηχανία στο σύνολό της υποφέρει από έλλειψη πρώτων υλών και ηλεκτρονικών εξαρτημάτων (semiconductors), ενώ οι επιπτώσεις της πανδημίας του κορονοϊού COVID-19 εξακολουθεί να προκαλεί προβλήματα στην ομαλή λειτουργία των εργοστασίων κατασκευής των οχημάτων αλλά και όλης της εφοδιαστικής αλυσίδας λόγω των επιλεκτικών lockdowns. Έτσι, ο συνδυασμός των ανωτέρω προβλημάτων έχει ως συνέπεια την καθυστέρηση της κατασκευής του ασθενοφόρου οχήματος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ