“Αngels With Paws”, η ομάδα εθελοντών που θα κινείται νομικά κατά όποιου πολίτη βλάψει τα αδέσποτα στον Δήμο Μετεώρων

Η ομάδα εθελοντών Αδέσποτων της Καλαμπάκας , εδώ και δύο μήνες έχει ξεκινήσει την εθελοντική δράση της, για τα άμοιρα αδέσποτα του Δήμου Μετεώρων.

Ύστερα από συναντήσεις της ομάδας και επισκέψεις εθελοντών της, στη φιλοζωική Στέγη, στο δημοτικό κυνοκομείο και σε άλλα αδέσποτα του δρόμου, αποφάσισε πως η μόνη ουσιαστική βοήθεια μπορεί να προκύψει από ανθρώπους φιλόζωους, εθελοντές που αγαπάνε χωρίς απολύτως κανένα κέρδος και σκοπό τα ζώα.

Δυστυχώς αυτά που καταγράφουμε δεν είναι ευχάριστα. Υπενθυμίζουμε πως τα αδέσποτα βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση, εξ αιτίας κάποιων πολιτών. Κανένα ζώο δεν επιθυμεί να τριγυρνά στα πόδια σας και να σας ενοχλεί. Αν αυτό συμβαίνει και εάν συναντάτε καθημερινά αδέσποτα και παραπονιέστε, είναι γιατί απλά ψάχνουν λίγο τροφή για να επιβιώσουν, είτε γιατί κάποιος τα εγκατέλειψε είτε γιατί δεν είναι στειρωμένα από τον κάθε Δήμο όπως ορίζει ο νόμος.

Η λύση δεν έρχεται με το να τα παρατάμε στου δρόμους αβοήθητα , είτε σε δημοτικά κυνοκομεία που δεν πληρούν τις προδιαγραφές και να πεθαίνουν αβοήθητα.

Μην πειράζετε τα αδέσποτα, γιατί προστατεύονται από τον νόμο και ως ομάδα εθελοντών θα πράξουμε αυτό που πρέπει σε περίπτωση κακοποίησης, κακομεταχείρισης, εγκατάλειψης ή οποίο άλλο αδίκημα διαπράξει οποιοσδήποτε πολίτης του Δήμου Μετεώρων εις βάρος των αθώων Ψυχών.

Η παρακάτω αφίσα δημιουργήθηκε από τους εθελοντές με δικά τους έξοδα και θα τοποθετηθεί σε επιχειρήσεις της πόλης ,που επιθυμούν να προβάλλουν τον εθελοντισμό υπέρ της προστασίας των αδέσποτων.

Προκαταβολικά, τους ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξή τους στην ενημέρωση αυτή και τους συγχαίρουμε που θα βρίσκονται δίπλα μας για την προστασία των αδέσποτων.

Η ομάδα εθελοντών Αδέσποτων “Αngels With Paws” Meteora Greece.2021

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ