Ενδιαφέρουσα η κεντρική εκδήλωση της 32ης Πανελλήνιας Αναρριχητικής Συνάντησης

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Πάρα πολλοί ήταν οι αναρριχητές που ήρθαν στην Καλαμπάκα με αφορμή την 32η Πανελλήνια Αναρριχητική Συνάντηση που πραγματοποιείται το τριήμερο 17-19 Σεπτεμβρίου στην Καλαμπάκα και στο κάμπινγκ Βράχος.

Σήμερα το πρωί οι αναρριχητές εκτέλεσαν αναρριχητικές διαδρομές στους βράχους των Μετεώρων και το βραδάκι πραγματοποιήθηκε η κεντρική εκδήλωση της συνάντησης.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με Χαιρετισμούς από τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας Αναρρίχησης, τον εκπρόσωπο της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων, και τον Δήμαρχο Μετεώρων.
Ακολούθησε μια παρουσίαση για τα 50 Χρόνια της σύγχρονης Αναρρίχησης στα Μετέωρα. Την παρουσίαση έκανε ο Άρης Μητρονάτσιος, ο οποίος κυριολεκτικά κάρφωσε πάνω του τα βλέμματα όλων των παραβρισκομένων με το πολύ ενδιαφέρον φωτογραφικό υλικό και τις πολύ σημαντικές πληφορίες που έδωσε για την ιστορία της αναρρίχησης στα Μετέωρα.

Στη συνέχεια ακολούθησε ένα βίντεο με την Ιστορική αναδρομή στην Ελληνίδα αναρριχήτρια και αμέσως μετά απονομές ορειβατικού εξοπλισμού στους νικητές του Vertical Challenge.
Η βραδιά έκλεισε με μια προσφορά δείπνου από την Ε.Ο.Ο.Α. στους αναρριχητές στο κάμπινγκ Βράχος.

Αύριο Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021 το πρόγραμμα περιλαμβάνει και πάλι εκτέλεση αναρριχητικών διαδρομών στους βράχους των Μετεώρων και με αυτό θα κλείσει η 32η Πανελλήνια Αναρριχητική Συνάντηση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ