Αγιασμό τέλεσε το νέο Δ.Σ. του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής «Καταρράκτης Κόντινα» πραγματοποίησε αγιασμό στην νέα αίθουσα που έχει δημιουργηθεί στο προαύλιο του σχολείου.

Τον αγιασμό τέλεσαν ο εφημέριος του χωριού και ο αρχιμ. Χρυσόστομος Τέτσιος ο οποίος μετά το τέλος του αγιασμού αναφέρθηκε στην ενότητα που πρέπει να έχουμε μεταξύ μας για να μπορέσουμε να προοδεύσουμε ως λαός και ως άνθρωποι.

Αμέσως μετά το τέλος του αγιασμού τον λόγο πήρε η νέα πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βαρβάρα Πλακιά η οποία ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον π. Χρυσόστομο που παραβρέθηκε στον αγιασμό, τον Δήμαρχο και όλους τους παρεβρισκόμενους. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη νέα αίθουσα που αποπερατώθηκε με τη συνδρομή φορέων της περιοχής αλλά και τις ευγενικές δωρεές μελών του Συλλόγου, επιχειρήσεων και ανθρώπων της περιοχής μας. Ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Μετεώρων κ. Θοδωρή Αλέκο ο οποίος, όπως είπε, ήταν πάντα δίπλα στο Σύλλογο και βοήθησε για την επισκευή της αίθουσας και ζήτησε από τον Δήμαρχο να βοηθήσει να τελειώσει αυτό το έργο με την κατασκευή τουαλετών. Επίσης ζήτησε την βοήθεια του Δήμου στην επισκευή του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής και αν είναι δυνατόν να μετατραπεί σε μουσείο.

Ο Δήμαρχος στη συνέχεια πήρε το λόγο και είπε πως ο Δήμος Μετεώρων όπως βοήθησε να επισκευαστεί η αίθουσα στο προαύλιο του σχολείου έτσι θα βοηθήσει να τελειώσουν και οι τουαλέτες αλλά και ό,τι άλλο χρειαστεί. Είμαστε δίπλα στο χωριό, είπε ο Δήμαρχος, και εγώ αλλά και οι αντιδήμαρχοι και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καλαμπάκας κ. Αθανάσιος Σινάνης. Ο κ. Σινάνης ακολούθως ευχαρίστησε τον σύλλογο για την πρόσκληση και είπε πως είναι πάντα κοντά στο σύλλογο και πάντα προσπαθεί να δώσει λύσεις σε όσα προβλήματα προκύπτουν.

Στην εκδήλωση του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής, εκτός από τους προαναφερθέντες, παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμητρης Λύπας και ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Βασίλης Τσίκαρης.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Βαρβάρα Πλακιά
Αντιπρόεδρος: Γιώτα Πλακιά
Γραμματέας: Ειρήνη Πλακιά
Ταμίας : Ντίνα Πλακια
Έφορος: Βιβή Τζιώρα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ