Ένας ξεχωριστός γάμος στο Αμπελοχώρι του Δήμου Μετεώρων

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Μια πολύ ξεχωριστή ημέρα για το χωριό μας, το Αμπελοχώρι Μετεώρων ήταν η Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου καθώς ένα νέο ζευγάρι ο Δημήτρης και η Αργυρώ επέλεξαν το μικρό ορεινό μας χωριό για να δώσουν όρκους αιώνιας αγάπης ενώπιον του Θεού, στην εκκλησία Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμπελοχωρίου και να βαπτίσουν τον μικρό τους γιο Ανδρέα.

Μεγάλη τιμή για εμένα που μας επέλεξαν και μας εμπιστεύτηκαν για την διοργάνωση του γάμου και της βάπτισης, σε ένα περιβάλλον καταπράσινης φύσης, παραδοσιακού πλακόστρωτου χωριού με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους!

Η διακόσμηση ήταν βασισμένη σε φυσικά χρώματα, πράσινο του βουνού, μπεζ της γης και γαλάζιο του ουρανού!!! Απόλυτα εναρμονισμένα με το υπέροχο παραδοσιακό περιβάλλον, βασισμένη στην απλότητα και την ισορροπία!!

Μας συγκινεί το γεγονός ότι ένα τόσο νέο και αγαπημένο ζευγάρι, επέλεξε να μας τιμήσει με αυτόν τον τρόπο, όταν όλοι αποζητούν την κοσμικότητα εκείνοι επέλεξαν την απλότητα και την παράδοση!!!

Προσέφεραν χαμόγελα και μεγάλη χαρά σε όλους μας, συγκίνηση για την προσμονή του γεγονότος και αγάπη σε όλους τους κατοίκους του Αμπελοχωρίου που είχαν να ζήσουν ένα τόσο χαρμόσυνο γεγονός , εδώ και 22 χρόνια!!!

Προσκαλούμε όλα τα νέα ζευγάρια, που είτε κατάγονται από τέτοια μικρά χωριά είτε όχι, να επιλέγουν και να τιμούν τέτοιες μικρές περιοχές της χώρας μας, να δίνουν χαρά και αγάπη σε αυτά τα μέρη που τόσο το έχουν ανάγκη και η επιλογή είναι σίγουρο ότι θα τους ανταμείψει!!!

Τότε θα σημαίνει ότι και εμείς οι αυτοδιοικητικοί κάτι καλό κάνουμε στο έργο μας, και συμβάλλουμε σθεναρά στο κομμάτι που λέγεται Αποκέντρωση!!!

Αγαπημένοι μας φίλοι, Δημήτρη Νταλαμπίρα και Αργυρώ Εμμανουήλ, σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου και σας εύχομαι να είστε ευτυχισμένοι και να χαίρεστε την όμορφη οικογένεια σας.

Με εκτίμηση,
Σάκης Νικογιάννης
Πρόεδρος Τ.Κ Αμπελοχωριου Μετεώρων

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ