Δήμος Μετεώρων: Αναλαμβάνει τα οικονομικά ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αλέκος

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Τις θέσεις των Αντιδημάρχων για το δεύτερο μισό της δημοτικής περιόδου θα ανακοινώσει σύντομα ο Δήμαρχος Μετεώρων Θεόδωρος Αλέκος, ο οποίος έχει ήδη καταλήξει στα πρόσωπα που θα αποτελέσουν τους στενούς συνεργάτες του από την 1η Σεπτεμβρίου.

Οι τελευταίες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι οι Αντιδημαρχίες θα παραμείνουν επτά, για τις οποίες θα υπάρχει και αναδιάταξη αρμοδιοτήτων, μια που ο ίδιος ο Δήμαρχος θα πάρει υπ’ ευθύνη του τα οικονομικά του Δήμου. Αναμφισβήτητα, ως Οικονομολόγος και ως ο πρώτος Αντιδήμαρχος Οικονομικών κατά την εφαρμογή του «Καλλικράτη» έχει την πείρα και τις γνώσεις να διεκπεραιώσει όλα τα ζητήματα των οικονομικών του Δήμου, σε συνεργασία με τον Διευθυντή των Οικονομικών Υπηρεσιών Παναγιώτη Κοτσόπουλο.

Έτσι, ο Αντώνης Τούλας ολοκληρώνει στις 31/8 τη θητεία του στη θέση του Αντιδημάρχου Οικονομικών.

Ο Στέφανος Θεοχάρης ήταν γνωστό ότι θα ολοκλήρωνε και αυτός τη θητεία του στα τέλη του Αυγούστου, όμως προτίμησε πρόσφατα να παραιτηθεί και να ανεξαρτητοποιηθεί μάλιστα.

Αντιδήμαρχος Περιφέρειας Τομέα Α΄ (Δημοτικές Ενότητες Καλαμπάκας -πλην της Κοινότητας Καλαμπάκας-, Τυμφαίων και Βασιλικής) θα αναλάβει πιθανότατα ο Βασίλης Κερασοβίτης, ο έτερος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Δημάρχου που προέρχεται από την εκλογική περιφέρεια Τυμφαίων.

Ο Γιώργος Παπανικολάου, Αντιδήμαρχος Περιφέρειας Τομέα Β΄, Αθλητισμού, Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας, θα παραμείνει Αντιδήμαρχος, ωστόσο την Αντιδημαρχία του Τομέα Β΄ (Δημοτικές Ενότητες Ασπροποτάμου, Καστανέας, Μαλακασίου, Κλεινοβού, και Χασίων) θα την αναλάβει ένα νέο πρόσωπο, ο Νίκος Μπαντανίκας, όπως είχαμε αποκαλύψει στις 9 Ιουλίου.

Ο Δημήτρης Κόττης ως Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης, ο Βασίλης Τσίκαρης ως Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Καθαριότητας, Πρασίνου και Περιβάλλοντος, ο Γιώργος Θώμος ως Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και ο Δημήτρης Λύπας ως Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Πολιτισμού, Δημοσίων Σχέσεων και Ενημέρωσης ολοκληρώνουν τη θητεία τους στις 31/8, αλλά σίγουρα τουλάχιστον δύο από αυτούς θα εξακολουθούν να είναι Αντιδήμαρχοι και στην επόμενη περίοδο.

Οι εναπομείναντες δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του Δημάρχου που δεν έχουν ακόμη χρησιμοποιηθεί σε κάποια θέση ευθύνης είναι οι Γιώργος Αρσενίου και Χρήστος Μαλακασιώτης, ενώ ο Νίκος Φωλίνας έχει τοποθετηθεί Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ