Αρνητική κατά πλειοψηφία η γνωμοδότηση του Τ.Σ. Διάβας για νέο στάβλο

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Αρνητική είναι η γνωμοδότηση του Τοπικού Συμβουλίου Διάβας για τη χορήγηση άδειας σε κτηνοτρόφο που ενδιαφέρεται να δημιουργήσει νέα εγκατάσταση στη θέση «Μπαμπαλή» της Διάβας, για να φιλοξενήσει περί τα 130 γίδια.

Η απόφαση λήφθηκε κατά πλειοψηφία σήμερα το μεσημέρι σε μία εκκρηκτική συνεδρίαση, που έγινε παρουσία του Αντιδημάρχου Δημήτρη Κόττη, κτηνοτρόφων και κατοίκων του χωριού που τάσσονται κατά της χορήγησης της άδειας.

Η απόφαση είναι γνωμοδοτικού χαρακτήρα και αυτό που θα κληθεί να αποφασίσει για την τύχη της αίτησης της Ευαγγελίας Βλαχογιάννη είναι το δημοτικό συμβούλιο Μετεώρων την ερχόμενη Δευτέρα.

Σημειώνεται ότι ο φλέγον αυτό θέμα για το χωριό της Διάβας είχε συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο και τον περασμένο Μάιο, κατόπιν μάλιστα ομόφωνα θετικής γνωμοδότησης του Τοπικού Συμβουλίου Διάβας, αλλά η λήψη απόφασης είχε αναβληθεί, για να αναζητηθεί νέα τοποθεσία για τον στάβλο. Η αίτηση υποβλήθηκε ξανά πρόσφατα με τοποθεσία περί τα 200 με 300 μέτρα πιο πάνω από την προηγούμενη θέση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img