Με μια όμορφη λαϊκή βραδιά συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις του Μετέωρα Τέχνης

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Μια όμορφη μουσική βραδιά απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν σήμερα στο Πολιτιστικό χώρο του ΚΕΓΕ. Η λαϊκή βραδιά πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του καλοκαιρινού προγράμματος Μετέωρα Τέχνης, με ορχήστρα παρέσυρε τους παρεβρισκόμενους σε ένα ταξίδι σε δρόμους λαϊκούς.

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό του ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Λύπας ο οποίος είπε μεταξύ άλλων ότι χαίρεται που και πάλι ξεκινούν εκδηλώσεις στο Δήμο Μετεώρων και αυτό είναι μια αρχή για να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από την θλίψη που προκαλεί ο κορωνοϊός. Είπε ότι ήταν προσωπικό στοίχημα του Δημάρχου κ. Θοδωρή Αλέκου να ξεκινήσει και πάλι να ζωντανεύει η πολιτιστική ζωή στην Καλαμπάκα και τον Δήμο Μετεώρων πάντα με σεβασμό τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό.

Ο Μπάμπης Αντωνίου και η Κατερίνα Κουβεντάρα στο τραγούδι, ο Δημήτρης Αδάμος και ο Δημήτρης Μπίτος στο Μπουζούκι, ο Κώστας Δριτσέλης στην Κιθάρα, ο Κώστρας Λάμπας στο Μπάσο, ο Γιώργος Μίγκας στα πλήκτρα και ο Θωμάς Μαυραντζάς στα ντράμς πρόσφεραν μια όμορφη βραδιά στους Καλαμπακιώτες αλλά και τους επισκέπτες.

Ο Πολιτιστικός χώρος του ΚΕΓΕ
Σε ένα όμορφο και λειτουργικό πολιτιστικό χώρο έχει εξελιχθεί το πρώην ΚΕΓΕ στην Καλαμπάκα. Το Θεατρικό Εργαστήρι “Επί Σταγών” με τη συνεργασία του Δήμου Μετέωρων έχει μετατρέψει τον αύλειο χώρο του ΚΕΓΕ κυριολεκτικά σε ένα πολυδιάστατο Πολιτιστικό χώρο στον οποίο ο καλλιτέχνης χαίρεται να δημιουργεί και ο θεατής να απολαμβάνει. Ένας χώρος που περιλαμβάνει την αμοιβαία ανταλλαγή πολιτιστικών εκδηλώσεων και παρέχει ευκαιρίες για την ανάπτυξη της ερασιτεχνικής αλλά και επαγγελματικής τέχνης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ