Έφαγαν τις πίτσες τους, απόλαυσαν την όμορφη θέα και φεύγοντας παράτησαν τα σκουπίδια

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Ένα αποκρουστικό θέαμα αντίκρισε συμπολίτης μας που περπατούσε στο μονοπάτι από τον Άγιο Αντώνιο προς το Καστράκι κάτω από τους βράχους των Μετεώρων.

Κάποιοι αφού κάθισαν σε σημείο που φαίνεται όλη η Καλαμπάκα, απόλαυσαν την όμορφη θέα, έφαγαν τις πίτσες τους, ήπιαν το ποτάκι τους, έκαναν τι έκαναν και έφυγαν σαν «κύριοι» αφήνοντας πίσω τους τα σκουπίδια και δημιουργώντας μια εικόνα ντροπής.

Το φαινόμενο δεν είναι πρωτόγνωρο αφού καθημερινά στην περιοχή του Αγίου Αντωνίου, τις μεταμεσονύκτιες ώρες συγκεντρώνονται νεαροί που απολαμβάνουν την θέα και την απομόνωση που προσφέρει το σημείο, όμως από την άλλη κάνουν φασαρία φωνάζοντας και βάζοντας δυνατά μουσική, αναστατώνουν τους περιοίκους και αφήνουν σκουπίδια.

Έλλειψη παιδείας θα πει κάποιος, έλλειψη ελέγχου θα πει κάποιος άλλος, ό,τι και να είναι τελικά αυτή η όμορφη περιοχή κάτω από τους βράχους των Μετεώρων τους καλοκαιρινούς μήνες έχει καταντήσει υπαίθριο Club και σκουπιδότοπος. Είναι κάτι που μπορεί ν’ αλλάξει όμως πρέπει να υπάρχει και η θέληση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πρόσφατα αναδείξατε τις περιβαλλοντικές δράσεις ομάδας εθελοντών των κατοίκων του Αγιόφυλλου και της νεολαίας της κοινότητας Ασπροκκλησιάς. Είμαι μαζί τους ! Αρνούμαι να δεχτώ την «άλλη στάση», που παρουσιάζεται σε τούτο το άρθρο σας.
    Ζούμε καιρούς, όπου ο «δικαιωματισμός» γιγαντώθηκε, εκτοπίζοντας την ατομική ευθύνη, το καθήκον, …τη λογική.

  2. Είμαι κάτοικος της περιοχής. Όσα γράφει το άρθρο είναι σωστά. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται εδώ πάνω τα βράδια. Κάποιοι κάτοικοι έχουν βγει και τους κάνουν παρατηρήσεις όμως δεν ιδρώνει το αυτί τους. Τα πράγματα γίνονται χειρότερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ